Pâine prăjită cu somon afumat, fenicul și brânză de capră
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 692 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 3,97 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Un amestec de fâșii de coajă de lămâie, piper măcinat grosier, crenguțe de tarhon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Pâine prăjită cu somon afumat și brânză de capră, Somon Afumat Brânză De Capră Scramble, și QUESADILLAS de somon afumat cu brânză de capră.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Se amestecă primele 5 ingrediente într-un castron mic pentru a se amesteca. Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Ungeți uleiul pe ambele părți ale pâinii. Aranjați pâinea într-un singur strat pe o foaie mare de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
4
Coaceți până când pâinea este doar crocantă, aproximativ 5 minute pe fiecare parte. (Amestecul de brânză și toasturile pot fi făcute cu 2 zile înainte. Acoperiți amestecul de brânză și răciți. Pâine prăjită rece; depozitați etanș la temperatura camerei.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Întindeți amestecul de brânză peste pâine prăjită. Sus cu somon, tunderea pentru a se potrivi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Somon
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6
Garnisiți cu fâșii de coajă de lămâie și crenguțe de tarhon. Aranjați pe platou și serviți.
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santan Ema Reserve Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.