Pâine prăjită cu somon afumat, fenicul și brânză de capră

Pâine prăjită cu somon afumat, fenicul și brânză de capră
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 692 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 3,97 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Un amestec de fâșii de coajă de lămâie, piper măcinat grosier, crenguțe de tarhon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Pâine prăjită cu somon afumat și brânză de capră, Somon Afumat Brânză De Capră Scramble, și QUESADILLAS de somon afumat cu brânză de capră.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Se amestecă primele 5 ingrediente într-un castron mic pentru a se amesteca. Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Ungeți uleiul pe ambele părți ale pâinii. Aranjați pâinea într-un singur strat pe o foaie mare de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Coaceți până când pâinea este doar crocantă, aproximativ 5 minute pe fiecare parte. (Amestecul de brânză și toasturile pot fi făcute cu 2 zile înainte. Acoperiți amestecul de brânză și răciți. Pâine prăjită rece; depozitați etanș la temperatura camerei.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Întindeți amestecul de brânză peste pâine prăjită. Sus cu somon, tunderea pentru a se potrivi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
SomonSomon
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6
Garnisiți cu fâșii de coajă de lămâie și crenguțe de tarhon. Aranjați pe platou și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
TarhonTarhon

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santan Ema Reserve Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate50
Revista