Toasturi midii: Crostini di Cozze ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lapte și pescatarian are 385 calorii, 21g de proteine, și 13g de grăsime per portie. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sare și piper, piper chile, oțet de vin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este extraordinar. Rețete similare includ Insalata di cozze (salată de midii), Supă de scoici și midii: Brodetto di Cozze e Vongole, și Pâine Prăjită Napolitană (Crostini Napoletani).
Instrucțiuni
1
Așezați midiile într-o tigaie suficient de mare pentru a le ține într-un singur strat, adăugați 1/4 cană de apă, acoperiți și gătiți la foc mare până când midiile sunt deschise la abur. Se strecoară lichidul de gătit prin mai multe grosimi de pânză de brânză și se lasă deoparte. Odată ce midiile sunt suficient de reci pentru a se manipula, scoateți din cochilii și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete Uscate
(recomandat: Sos A1)
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Apa Suplimentara
Creveți Sotați, Decojiți
2
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți 1/4 cană de ulei de măsline la foc mediu și adăugați usturoiul, ardeiul chile, pătrunjelul și frunza de dafin și gătiți la foc mediu 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Grăsime De Porc înapoi
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați midiile aburite și lichidul de gătit strecurat și condimentați cu sare și piper, după gust. Aduceți la fierbere și adăugați vinul alb. Gatiti timp de 2 sau 3 minute, suficient de lung pentru a amesteca arome, dar nu suficient de lung pentru a supra-găti midii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Sani De Fazan Daca)
Cutie De Spaghete Uscate
4
Într-o tigaie separată, încălziți uleiul de măsline rămas la foc mare și prăjiți fiecare felie de pâine, pe rând, pe ambele părți până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Se scurge pe prosoape de hârtie și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
6
Se presară cu câteva picături de oțet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
7
Scoateți midii din tigaie cu o lingură pliată și acoperiți fiecare felie de pâine cu midii.
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Laguna Winery râul rus Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.