Pâine Prăjită Cu Mere Caramel Cu Aragaz Lent

Pâine Prăjită Cu Mere Caramel Cu Aragaz Lent
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați toastul francez cu mere caramel cu aragaz lent. Această rețetă face 8 porții cu 574 calorii, 13g de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați lapte, ouă, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Halloween. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 5 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Aragaz Lent Afine Mere Pâine Prăjită Franceză, Caserola De Pâine Prăjită Cu Aragaz Lent, și Pâine Prăjită Cu Banane Cu Aragaz Lent.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 300 de grade F. pe o foaie mare de prăjituri, întindeți cuburi de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De PâineCuburi De Pâine
Cookie-uriCookie-uri
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Coaceți 20 până la 30 de minute sau până se usucă.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Aliniați laturile aragazului lent de 4 până la 5 litri cu folie care a fost pliată în treimi; pulverizați cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Într-un castron mare, bateți ingredientele rămase de pâine prăjită. Îndoiți în cuburi de pâine pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De PâineCuburi De Pâine
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Lăsați să stea 15 minute, pliați ocazional.
6
În tigaie de 8 inci, topiți 2 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați mere; gatiti aproximativ 5 minute, amestecand ocazional. Între timp, într-un castron mic, amestecați împreună restul de 6 linguri de unt și restul ingredientelor de umplere cu mere-Pecan până se sfărâmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
UntUnt
Nuci PecanNuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Puneți jumătate din amestecul de pâine (aproximativ 4 căni) în aragazul lent. Se acoperă cu jumătate din mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
9
Se presară cu jumătate din amestecul de zahăr brun. Repetați straturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
10
Capac; gatiti 2 1/2 pana la 3 ore la setarea la foc mic sau pana cand temperatura ajunge la 160 F si centrul este setat.
11
Îndepărtați folia înainte de servire slăbind marginile cu cuțitul de masă.
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
12
Se presară cu zahăr pudră și se servește cu sirop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
SiropSirop
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiHalloween
Revista