Pâine Prăjită Cu Creveți La Cuptor
Toasturile de creveți coapte necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 32. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 18 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți mirin, sos de soia, creveți în coajă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Epicurious. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Cu o lingură scor de 11%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare sunt Pâine Prăjită Cu Creveți La Cuptor, Pâine Prăjită Cu Creveți De Susan, și Pâine Prăjită Cu Unt De Creveți.
Instrucțiuni
Gatiti usturoiul si ghimbirul in ulei intr - o tigaie grea de 8 pana la 9 inci la foc moderat, amestecand, pana se inmoaie si parfumat, aproximativ 1 minut.
Adăugați mirin, sos de soia și sare (omiteți sarea dacă faceți înainte; Vezi nota bucătarilor, mai jos) și fierbeți, amestecând, 15 secunde.
Transferați marinada într-un castron și răciți-o la temperatura camerei.
Adăugați creveți și coriandru, aruncând pentru a acoperi și marinați, acoperiți și răciți, 1 oră.
Puneți raftul cuptorului în treimea superioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Întoarceți pâinea pe o parte și tăiați uniform Crusta de pe fundul pâinii folosind un cuțit lung zimțat, aruncând crusta, apoi tăiați o felie groasă de 3/8 inci de jos și tăiați crusta de pe părțile laterale ale feliei. Puneți felia pe o foaie de copt (rezervați restul de pâine pentru o altă utilizare) și coaceți, răsturnând o dată, până când se usucă, dar nu este colorată, 8 minute în total.
Scoateți pâinea din cuptor, dar lăsați-o pe foaia de copt.
Creșteți imediat temperatura cuptorului la 475 F.
Răspândiți partea superioară a toastului fierbinte cu tot amestecul de creveți, împachetându-l într-un strat gros și uniform și acoperind în întregime suprafața. Asigurați-vă că temperatura cuptorului a ajuns la 475 f, apoi coaceți pâinea prăjită de creveți până când toppingul este gătit, 12 până la 15 minute.
Transferați cu o spatulă plată mare într-un suport pentru a se răci 5 minute, apoi transferați pe o tăietură.
Înjumătățiți pâinea prăjită cu creveți transversal cu un cuțit foarte ascuțit, apoi tăiați fiecare jumătate pe lungime în sferturi, făcând 8 benzi în total.
Tăiați fiecare bandă în 4 bucăți.
Serviți toasturile calde sau la temperatura camerei.
* Disponibil pe piețele asiatice și în unele supermarketuri.
Creveții pot fi marinați (fără sare în marinadă) până la 4 ore. Se amestecă sarea înainte de a continua.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Skyfall Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Skyfall Pinot Gris]()
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.