Pâine Prăjită Caramelizată
Rețeta pâine prăjită caramelizată este gata în aproximativ 40 de minute și este cu siguranță o mare vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă face 4 porții cu 335 calorii, 7g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână scorțișoară măcinată, sirop de arțar, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca o masă de dimineață destul de ieftină. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați VIDEO: căpșuni și smântână pâine prăjită franceză pentru doi, Scorțișoară zahăr aluat pâine prăjită franceză coace cu crema de iaurt biciuit, și Pâine Prăjită Caramelizată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați pâinea în 8 pene mari.
Bateți ouăle, laptele de unt, smântâna, zahărul granulat, vanilia și scorțișoara într-un vas mare de copt.
Se adaugă pâinea și se întoarce ocazional până se înmoaie, aproximativ 15 minute. Preîncălziți cuptorul la 250 de grade F.
Puneți zahărul cofetarilor într-o sită cu ochiuri fine. Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați jumătate din pâine și praf generos cu zahărul cofetarilor; gătiți, întoarceți și prăfuiți adesea cu mai mult zahăr cofetarilor, până se rumenesc și se caramelizează, 10 până la 12 minute (adăugați mai mult unt în tigaie, dacă este necesar).
Transferați pâinea prăjită franceză pe o foaie de copt și păstrați-o caldă la cuptor.
Adăugați încă 1 lingură de unt în tigaie și repetați cu pâinea rămasă.
Se servește cu sirop de arțar.
Fotografie de Andrew Purcell