Pâinea plată cu sparanghel și ceapă de primăvară este o vegetarian rețetă cu 6 porții. Pentru $2.49 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 345 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Primăvară. Dacă aveți la îndemână brânză fontina, sare, ulei de măsline extravirgin și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este spectaculos. Încercați Pâine plată cu sparanghel, Fontina și ceapă murată, Sparanghel la grătar și ceapă de primăvară cu sos de lămâie, și Gatiti cartea: Garganelli cu ceapa de primavara, sparanghel si mazare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti pâinea plată, dizolvați zahărul și drojdia în 1/4 cană de apă într-un castron mare; lasa sa stea 5 minute. Lingurați ușor făina în cupe și linguri de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Plată
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Apă
Drojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
Bol
2
Adăugați 1/4 cană de făină în amestecul de drojdie, amestecând cu un tel. Acoperiți și lăsați să stea 30 de minute (amestecul va fi bule); descoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Drojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
3
Adăugați 1/2 cană plus 3 linguri de apă în amestecul de drojdie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Drojdie
4
Adăugați 1 3/4 căni de făină, 1 lingură de ulei și 1/2 linguriță de sare, amestecând până se formează un aluat moale. Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă. Frământați până se omogenizează și elastic (aproximativ 10 minute); adăugați suficient din restul de 3 linguri de făină, câte 1 lingură, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini (aluatul se va simți lipicios).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Ulei De Gătit
5
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 1 oră sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați ușor două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Puneți aluatul în jos și împărțiți-l în jumătate. Lucrând cu o porție la un moment dat (acoperiți aluatul rămas pentru a preveni uscarea), rulați fiecare porție într-un cerc de 12 inci pe o suprafață făinoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Punch
Rola
7
Așezați 1 cerc de aluat pe o coajă de pizza presărată cu 1 lingură de făină de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Porumb
Aluat
8
Așezați o piatră de pizza pe raftul de jos în cuptor. Preîncălziți cuptorul la 50
Echipamente pe care le vei folosi
Pizza Piatră
Cuptor
9
Pentru a pregăti toppinguri, combinați 2 1/2 lingurițe ulei și usturoi într-un castron; lasa sa stea 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
10
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
11
Adăugați ceapa de primăvară și 1/4 linguriță de sare în tigaie. Acoperiți și gătiți timp de 20 de minute, amestecând ocazional. Descoperiți și gătiți timp de 3 minute sau până devin aurii, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă De Primăvară
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
12
Gatiti sparanghelul in apa clocotita 2 minute sau pana cand este crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel
Apă
13
Scurgeți; clătiți sub apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
14
Scurgere.
15
Periați cercul de aluat cu jumătate din amestecul de usturoi; aranjați jumătate din amestecul de sparanghel și ceapă peste aluat, lăsând o margine de 1/2 inch. Se acoperă cu jumătate de brânză mărunțită. Glisați aluatul pe piatra de pizza preîncălzită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Mărunțită
Sparanghel
Usturoi
Aluat
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Pizza Piatră
16
Coaceți la 500 timp de 9 minute sau până se rumenesc ușor. Repetați procedura cu cercul de aluat rămas, făina de porumb, amestecul de usturoi, sparanghelul, amestecul de ceapă și brânza mărunțită.