Pâine plată cu smochine și brânză Ricotta

Pâine plată cu smochine și brânză Ricotta
Fig și ricotta brânză Flatbread ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 38g de proteine, 41G de grăsime, și un total de 1032 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $3.82 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, brânză, oțet balsamic și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pâine plată cu gem de smochine cu usturoi prăjit, Miere de cimbru biciuit brânză de capră și mușcături de smochine, și pizza cu smochine și ricotta.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, presărați drojdia peste 1 1/2 căni calde (11
Ingrediente de care veți avea nevoie
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
3
Lăsați să stea până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Se amestecă 1/2 linguriță sare și 1 lingură ulei de măsline. Se amestecă treptat în 3 1/2 căni de făină până se formează un aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
4
Dacă utilizați un mixer, bateți cu un cârlig de aluat la viteză mare până când aluatul nu se mai simte lipicios și trage curat de pe părțile laterale ale bolului, 5 până la 7 minute. Dacă aluatul este încă lipicios, bateți în mai multă făină, câte 1 lingură pe rând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
5
Dacă frământați manual, răzuiți aluatul pe o placă ușor făinată. Frământați până când este neted, elastic și nu mai lipicios, 15 până la 20 de minute; adăugați făină după cum este necesar pentru a preveni lipirea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
6
Așezați aluatul într-un bol cu ulei și întoarceți-l pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, 35 până la 45 de minute.
8
Între timp, într-o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mediu-mare, amestecați ceapa în restul de 1 lingură de ulei de măsline până când este foarte moale, 25 până la 30 de minute. Dacă ceapa începe să ardă sau să se lipească, reduceți focul și amestecați 1 lingură de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CeapăCeapă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați oțet balsamic, 1/4 linguriță piper și 1/2 linguriță sare și amestecați până se evaporă lichidul, cu 1 până la 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet BalsamicOțet Balsamic
PiperPiper
SareSare
10
Răzuiți aluatul pe o placă ușor făinată; apăsați ușor pentru a expulza aerul. Împărțiți în patru bucăți egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
11
Așezați bucățile pe placa cu făină și acoperiți cu folie de plastic; lasa sa se odihneasca 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
12
Rulați sau întindeți câte o bucată într - un oval de 13 x 7 inci cu grosimea de aproximativ 1/16 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
13
Așezați fiecare oval pe o foaie de copt fără margini de 12 x 15 inci praf de făină de porumb; întindeți aluatul, dacă este necesar, pentru a remodela.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PorumbFăină De Porumb
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
14
Aranjați aproximativ 1/2 cană de ceapă roșie uniform peste fiecare oval. Aruncați ricotta în porții de 1/2 lingură peste ceapă (aproximativ 12 pe fiecare oval); aranjați smochinele, tăiate cu fața în sus, în jurul brânzei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă RoșieCeapă Roșie
Brânză RicottaBrânză Ricotta
BrânzăBrânză
CeapăCeapă
SmochineSmochine
15
Presărați aproximativ 2 linguri de nuci și 2 linguri de brânză albastră (dacă doriți) uniform peste fiecare oval.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză AlbastrăBrânză Albastră
NuciNuci
16
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 450 până când crusta este bine rumenită deasupra și de jos, 15 până la 20 de minute (10 până la 15 minute într-un cuptor cu convecție). Dacă coaceți două foi într-un singur cuptor, schimbați-le pozițiile la jumătatea coacerii. Glisați fiecare pâine plată pe o tăietură sau o farfurie. Rucola movilă se lasă în mod egal deasupra; tăiați fiecare oval pe jumătate pe lungime, apoi transversal în opt felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RucolaRucola
Pâine PlatăPâine Plată
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
CuptorCuptor
17
Se adaugă sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate55
Revista