Pâine Plată Cu Rozmarin La Grătar

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de pâine, așa că încercați pâinile plate de rozmarin la grătar. Această rețetă face 12 porții cu 171 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Dacă aveți la îndemână făină, rozmarin, apă caldă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Pâine Plată Cu Rozmarin La Grătar, Pâine plată de in-rozmarin cu sare de mare afumată, și Salată de Caponata la grătar cu pâine plată la grătar.
Instrucțiuni
Se dizolvă drojdia în apă caldă într-un castron mare; lăsați să stea 5 minute.
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate și nivelați cu un cuțit. Se amestecă 1 cană de făină în amestecul de drojdie. Acoperiți și lăsați să stea 30 de minute.
Adăugați restul de 2 3/4 căni de făină, 1 linguriță de sare și 1 lingură de rozmarin în amestecul de drojdie; se amestecă până se formează un aluat moale. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați până când este neted și elastic (aproximativ 6 minute).
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 40 de minute sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați ușor două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.)
Puneți aluatul în jos; împărțiți în 12 porții egale.
Rulați fiecare porție într - un cerc de 4 1/2 până la 5 inci pe o suprafață ușor făinată.
Ungeți aluatul cu ulei de măsline; presărați uniform rondele cu restul de 2 lingurițe de sare și 1 lingură de rozmarin.
Așezați rondele de aluat pe grătarul acoperit cu spray de gătit; grătiți 3 până la 4 minute pe fiecare parte sau până când sunt umflate și aurii.