Pâine plată cu pere, Prosciutto și Provolone cu nuci pecan confiate
O porție conține 380 calorii, 14g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,58 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați nuci pecan confiate, piper măcinat, prosciutto și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Salată de spanac și pere cu Rodie și nuci pecan confiate, Sparanghel La Grătar + Pâine Plată Provolone, și Prosciutto Provolone Panini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pe o suprafață ușor făinată împărțiți aluatul în 6 bile aplatizate de dimensiuni egale, apoi rulați subțire fiecare în forme rustice de 7 sau 8 inci sau rotunde folosind un sucitor ușor făinat. Lăsați deoparte să se odihnească aproximativ 15 minute ușor acoperite, până când sunt gata de gătit.În timp ce pâinea plată se odihnește, încălziți uleiul într-o tigaie mare din fontă sau altă tigaie cu fund greu. Setați la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa în tigaie; acoperiți și gătiți timp de 3 minute. Descoperiți, reduceți focul la mediu și gătiți încă 10 minute până devin aurii, cu marginile care încep să se rumenească, amestecând des. Deglazați tigaia cu oțet de sherry, amestecând până se evaporă.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.Folosiți un prosop de hârtie pentru a șterge puțin ulei vegetal pe o altă tigaie din fontă sau altă tigaie cu fund greu. Setați la foc mediu-mare. Odată ce tigaia este destul de fierbinte, gătiți pâinea plată, una câte una, până când se umflă și se rumenesc în pete, aproximativ 1 la 2 minute pe fiecare parte. Pune deoparte.Împărțiți amestecul de ceapă uniform deasupra fiecăruia; se presară cu cea mai mare parte a brânzei. Completați fiecare cu o felie de prosciutto, felii de pewar și o stropire de brânză rămasă și puțin piper alb.
Se încălzește broiler la mare.
Așezați cât mai multe dintre pâinile plate acoperite pe o tigaie pentru pui de carne cât se vor potrivi confortabil și fierbeți până când brânza este ușor carbonizată și marginile pâinii plate încep să se rumenească, aproximativ 4 minute, în funcție de Distanța de la sursa de căldură. Repetați cu pâinea plată rămasă.
Transferați pâinea plată pe o tăietură sau o farfurie de servire.
Presărați fiecare cu nuci și frunze de cimbru. Feliați și serviți cald.