Pâine plată cu ciuperci la grătar cu Pecorino Trufat

Pâine plată cu ciuperci la grătar cu Pecorino Trufat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de pâine, așa că încercați pâinea plată cu ciuperci la grătar cu Pecorino Trufat. Această rețetă servește 4 și costă 4,15 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 81g de grăsime, și un total de 1155 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, drojdie în creștere, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Ciuperci Și Brânză De Capră Pâine Plată La Grătar, Flatbread Cu Ferigi Fiddlehead, Ceapă Scapes Și Pecorino, și Fistic-Pecorino Flatbread cu piept de curcan și roșii uscate la soare pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați apa, zahărul și drojdia în vasul unui mixer cu un atașament cu cârlig de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Sos De Rosii Hunt's® Cu Busuioc, Usturoi Si OreganoSos De Rosii Hunt's® Cu Busuioc, Usturoi Si Oregano
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Lăsați să stea 2 minute pentru a activa drojdia; va începe să buleze. La viteză mică, adăugați făina și sarea încet, apoi adăugați uleiul de măsline. După ce aluatul este încorporat, aproximativ 4 minute, scoateți din vas și frământați pe o suprafață ușor făinată timp de aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Sos De Rosii Hunt's® Cu Busuioc, Usturoi Si OreganoSos De Rosii Hunt's® Cu Busuioc, Usturoi Si Oregano
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Așezați într-un castron ușor uns.
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Lăsați să stea într-un loc cald acoperit cu o cârpă umedă până când aluatul și-a dublat dimensiunea, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
5
Pentru sosul de brânză: gătiți ceapa și usturoiul în uleiul de măsline într-o tigaie mare până la translucid, 2 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De BrânzăSos De Brânză
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Adăugați smântâna grea și fierbeți până când crema s-a redus la jumătate, 12 până la 15 minute. Opriți focul și adăugați brânzeturile. Se amestecă foarte bine până se topește toată brânza. Acoperiți cu un capac sau folie până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
1
Încălziți grătarul la foc mediu. Aruncați ușor ciupercile în uleiul de măsline și puțină sare și piper. Grătați ciupercile până se carbonizează ușor, întorcându-se ocazional, aproximativ 6 minute. Se răcește ușor, apoi scoateți tulpinile din ciupercile de stridii și feliați ciupercile cremini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Ciuperci De StridiiCiuperci De Stridii
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Pentru asamblare: împărțiți aluatul de pizza în două porții egale și rulați-le pe o suprafață ușor înmuiată la 10 inci lungime și 4 inci lățime. Ungeți ușor grătarele grătarului. Grătați pâinea plată timp de 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Masline Extravirgin, Plus Pentru Hartia De PergamentUlei De Masline Extravirgin, Plus Pentru Hartia De Pergament
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Scoateți și adăugați 1 cană de sos de brânză trufată la fiecare pâine plată împreună cu ciupercile și parmezanul. Întoarceți pâinea plată la grătar într-o zonă cu încălzire redusă. Închideți capacul și gătiți timp de aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De BrânzăSos De Brânză
Pâine PlatăPâine Plată
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Se presară cu arpagic, se taie fiecare în 8 bucăți și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții4
Scor De Sănătate37
Revista