Pâine Pita
Pâinea Pita ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 189 calorii, 6g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de drojdie activă, sare, apă caldă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 88 de mâncăruri și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 95%, ceea ce este minunat. Încercați Mărturisirea # 14: obișnuiam să o cunosc doar prin" pâine de buzunar " ... pâine Pita, Salată De Pâine Pita, și Picadillo în pâine Pita pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se dizolvă drojdia și zahărul în apa caldă.
Combinați făina universală, făina de patiserie și sarea într-un bol. Se amestecă amestecul de drojdie și sosul de mere și se frământă. Aluatul nu trebuie să fie lipicios, dar nici nu trebuie să fie uscat. Dacă este prea lipicios adăugați 1 lingură de făină universală până obțineți consistența potrivită. Dacă este prea uscat, adăugați 1 linguri de apă la un moment dat până obțineți consistența potrivită.
Se rulează într-o frânghie și se taie în 8 bucăți. Forma fiecare piesă într - o minge și rola până este oriunde de la un cerc de 6-8 inch
Există două moduri de a găti pâine pita. Aroma este puțin diferită cu ambele. La
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mare. Când aproape fumați, puneți o pita în tigaie și gătiți câteva minute pe fiecare parte, până când încep să apară pete maronii. Ar trebui să arate ca o tortilla când ați terminat. Puneți într-o pungă de plastic după ce s-a răcit puțin.