Pâine Naan
Pâinea Naan este o vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 1250 calorii. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 35 de minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o foarte buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării indiene. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Un amestec de ulei de struguri, ouă, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 79%, ceea ce este bine. Rețete similare includ Pâine Peshawari Naan (Mașină De Pâine), Pâine Naan, și Pâine Naan.
Instrucțiuni
Cerneti sarea, faina si praful de copt intr-un bol mare. Într-un alt castron, amestecați zahărul, laptele, ouăle și jumătate din ulei împreună.
Se toarnă amestecul de lapte în centrul amestecului de făină și se frământă împreună. Dacă este puțin uscat, adăugați puțină apă rece. Aluatul trebuie să fie moale și flexibil.
Adăugați uleiul rămas și frământați din nou, apoi acoperiți timp de 15 minute. După 15 minute frământați din nou aluatul. Acoperiți și lăsați deoparte timp de 2 până la 3 ore.
Cu aproximativ o jumătate de oră înainte de a fi nevoie de naan, Preîncălziți cuptorul la 500 de grade F și puneți o piatră de pizza ușor unsă în cuptor.
Împărțiți aluatul în bile și lăsați să se odihnească timp de 5 minute. Apoi modelați-le în ovale aplatizate și puneți deasupra pietrei de copt.
Coaceți aluatul până se umflă și se gătește, aproximativ 8 până la 10 minute, în funcție de grosime.
Scoateți din piatră într-un platou de servire și serviți fierbinte.