Pâine la grătar cu șuncă Serrano, Manchego și măsline

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați pâinea la grătar cu șuncă Serrano, Manchego și măsline. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 129 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați o picătură de sare, sare, șuncă serrano și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pizza La Grătar:: Manchego, Smochine, Șuncă Serrano, Rucola, Sandwich-uri spaniole cu brânză la grătar cu Manchego și gem de Serrano, și Ruladă de șuncă Serrano și brânză Manchego pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Mash strop de sare și usturoi cu un mortar și pistil sau partea din spate a unei linguri pentru a face o pastă fină.
Combinați amestecul de usturoi și uleiul într-un castron mic.
Așezați pâinea pe grătar; grătiți 1 minut pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Frecați ambele părți ale feliilor de pâine prăjită cu părțile tăiate ale roșiilor, strângând ușor pentru a lăsa pulpa, semințele și sucul pe pâine. Aruncați cojile de roșii.
Întindeți amestecul de usturoi peste felii de pâine; se presară cu 1/4 linguriță sare și piper.
Tăiați fiecare felie în diagonală în jumătate. Aranjați șunca și brânza peste bucățile de pâine și presărați cu măsline.