Pâine Italiană Pentru Animale De Aligator
Pâine italiană animal aligator ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 46 calorii. Pentru 6 cenți pe porție, primești o pâine care servește 33. Este adus la tine de Allrecipes. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Dacă aveți la îndemână ou, apă caldă, drojdie instantanee și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Alligator Allemond, Degete De Aligator, și Aligator Hushpuppies.
Instrucțiuni
Combinați apa, făina, glutenul (dacă utilizați), sarea și drojdia în mașina dvs. de pâine și amestecați folosind ciclul de aluat al mașinii. Aluatul trebuie să se îndepărteze frumos de părți; adăugați mai multă făină sau apă dacă este necesar în timpul ciclului de amestecare, astfel încât aluatul să nu ajungă prea lipicios sau uscat. Când se termină primul ciclu de creștere, bateți aluatul în jos și transferați aluatul pe o suprafață ușor făinată.
Ungeți o foaie de copt sau tapetați-o cu hârtie pergament.
Întindeți aluatul într-un pătrat gros de aproximativ 3/4 inch și împărțiți-l în patru bucăți.
Rulați trei dintre piesele în stil jelly-roll și aliniați-le cu cusătura în jos pe foaia de copt pentru a forma capul, corpul și coada. Capetele pieselor conectate ar trebui să atingă ușor. (Amintiți-vă că totul va deveni mai mare pe măsură ce aluatul crește, așa că încercați să țineți cont de proporții.)
Ungeți ușor mâinile și modelați aluatul ca și cum ați lucra cu lut: alungiți coada până la un vârf curbat subțire, apoi alungiți ușor capătul nasului. Feliați în nas orizontal la vârf pentru a forma gura aligatorului; țineți gura deschisă cu o pană de folie de aluminiu unsă.
Din sfertul rămas de aluat, tăiați o bucată mică pentru a o folosi pentru ochi. Tăiați restul în patru "bușteni" pentru picioare, aplatizând un capăt al fiecărui picior și introducându-l sub corpul aligatorului. Formați picioarele în coturi ușoare atunci când le poziționați pe foaia de copt.
Tăiați felii scurte în celălalt capăt al piciorului pentru a face gheare. Folosiți foarfece pentru a tăia tăieturi superficiale pe suprafața aluatului (aceasta va forma pielea țepoasă a aligatorului).
Rulați aluatul rezervat în bile mici pentru ochi, umplând fiecare cu o stafide.
Preîncălziți un cuptor la 400 de grade F (200 de grade C). Bateți oul cu 1 lingură de apă caldă într-un castron mic.
Lăsați aligatorul să se ridice într-un loc cald până se dovedește complet, aproximativ treizeci de minute (introduceți degetele arătătoare și mijlocii în părțile laterale ale aluatului; indentarea ar trebui să rămână. Dacă aluatul revine, trebuie să crească mai mult). Periați ușor aluatul cu spălarea ouălor și coaceți-l în cuptorul preîncălzit până se rumenesc, aproximativ 20 de minute.
Scoateți aligatorul de pe foaia de copt cu o spatulă și transferați-l pe o grătar.
Scoateți folia de aluminiu când este rece.