Pâine Italiană Pentru Animale De Aligator

Pâine Italiană Pentru Animale De Aligator
Pâine italiană animal aligator ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 46 calorii. Pentru 6 cenți pe porție, primești o pâine care servește 33. Este adus la tine de Allrecipes. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Dacă aveți la îndemână ou, apă caldă, drojdie instantanee și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Alligator Allemond, Degete De Aligator, și Aligator Hushpuppies.

Instrucțiuni

1
Combinați apa, făina, glutenul (dacă utilizați), sarea și drojdia în mașina dvs. de pâine și amestecați folosind ciclul de aluat al mașinii. Aluatul trebuie să se îndepărteze frumos de părți; adăugați mai multă făină sau apă dacă este necesar în timpul ciclului de amestecare, astfel încât aluatul să nu ajungă prea lipicios sau uscat. Când se termină primul ciclu de creștere, bateți aluatul în jos și transferați aluatul pe o suprafață ușor făinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
PunchPunch
ApăApă
DrojdieDrojdie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De PâineMașină De Pâine
2
Ungeți o foaie de copt sau tapetați-o cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Întindeți aluatul într-un pătrat gros de aproximativ 3/4 inch și împărțiți-l în patru bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
4
Rulați trei dintre piesele în stil jelly-roll și aliniați-le cu cusătura în jos pe foaia de copt pentru a forma capul, corpul și coada. Capetele pieselor conectate ar trebui să atingă ușor. (Amintiți-vă că totul va deveni mai mare pe măsură ce aluatul crește, așa că încercați să țineți cont de proporții.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
JeleuJeleu
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Ungeți ușor mâinile și modelați aluatul ca și cum ați lucra cu lut: alungiți coada până la un vârf curbat subțire, apoi alungiți ușor capătul nasului. Feliați în nas orizontal la vârf pentru a forma gura aligatorului; țineți gura deschisă cu o pană de folie de aluminiu unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
6
Din sfertul rămas de aluat, tăiați o bucată mică pentru a o folosi pentru ochi. Tăiați restul în patru "bușteni" pentru picioare, aplatizând un capăt al fiecărui picior și introducându-l sub corpul aligatorului. Formați picioarele în coturi ușoare atunci când le poziționați pe foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Tăiați felii scurte în celălalt capăt al piciorului pentru a face gheare. Folosiți foarfece pentru a tăia tăieturi superficiale pe suprafața aluatului (aceasta va forma pielea țepoasă a aligatorului).
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
8
Rulați aluatul rezervat în bile mici pentru ochi, umplând fiecare cu o stafide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
StafideStafide
AluatAluat
RolaRola
9
Preîncălziți un cuptor la 400 de grade F (200 de grade C). Bateți oul cu 1 lingură de apă caldă într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
10
Lăsați aligatorul să se ridice într-un loc cald până se dovedește complet, aproximativ treizeci de minute (introduceți degetele arătătoare și mijlocii în părțile laterale ale aluatului; indentarea ar trebui să rămână. Dacă aluatul revine, trebuie să crească mai mult). Periați ușor aluatul cu spălarea ouălor și coaceți-l în cuptorul preîncălzit până se rumenesc, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Scoateți aligatorul de pe foaia de copt cu o spatulă și transferați-l pe o grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Suport De SârmăSuport De Sârmă
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
12
Scoateți folia de aluminiu când este rece.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții33
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista