Pâinea italiană de Paște ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru 98 cenți pe porție, primești o pâine care servește 16. O porție conține 432 calorii, 8g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Paște. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de sare de mare, făină nealbită pentru toate scopurile, coajă de portocală confiată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Pâine Italiană De Paște, Pâine Italiană De Paște, și Pâine Italiană De Paște pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați apa și zahărul în vasul mixerului rezistent. Se amestecă drojdia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Apă
Drojdie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
2
Lăsați să stea până se dizolvă drojdia, aproximativ 10 minute. Folosind spatula de cauciuc, se amestecă în făină (aluatul va fi ferm). Acoperiți vasul cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Drojdie
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bol
3
Lăsați starterul să crească până la pufos, aproximativ 45 de minute. (Inițial, starterul sau biga este ferm și compact, dar se înmoaie și devine pufos și spongios după ce se ridică.)
1
Atașați cârligul de aluat la mixer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Adăugați toate ingredientele la Pasul 2 la starter. Bateți până se omogenizează, răzuind adesea părțile laterale ale bolului, aproximativ 5 minute (aluatul va fi moale și gros). Răzuiți aluatul de pe cârlig; scoateți cârligul. Acoperiți vasul cu plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Lăsați aluatul să crească la temperatura camerei până când este pufos și Bulbuc deasupra, aproximativ 1 oră. Aluatul va arăta gros, strălucitor și ușor umflat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
1
Reatașați cârligul de aluat curat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
2
Adăugați primele 5 ingrediente la Pasul 3 în aluat; bate până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
3
Adăugați făină. Bateți la viteză mică până se omogenizează, răzuind bolul și cârligul des, aproximativ 5 minute (aluatul va fi ferm și compact). Răzuiți aluatul de pe cârlig; scoateți cârligul. Acoperiți vasul cu plastic; lăsați aluatul să crească la temperatura camerei până când este mai ușor ca textură și ușor umflat, aproximativ 3 1/2 ore. Aluatul se va dubla în volum și va deveni mai ușor ca textură, dar mai puțin lucios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
1
Reatașați cârligul de aluat curat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
2
Se amestecă apă și drojdie în ceașcă mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Drojdie
3
Se lasă să stea până se dizolvă drojdia, aproximativ 10 minute; se adaugă în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Drojdie
4
Adăugați 1 1/3 căni de făină, jumătate de unt, zahăr și 2 gălbenușuri; bateți până când aluatul este neted, aproximativ 3 minute. Răsturnați cârligul de aluat și părțile laterale ale bolului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Gălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Adăugați restul de 2 gălbenușuri, lapte, extract de vanilie și sare. Bateți la viteză mică până se omogenizează, aproximativ 3 minute. Răzuiește cârligul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Vanilie
Gălbenuș De Ou
Lapte
Sare
6
Adăugați restul de 2/3 cană de făină, untul rămas și coaja de portocală. Bateți aluatul până se omogenizează bine, aproximativ 5 minute. Răzuiți aluatul într-un castron cu unt foarte mare (cel puțin 4 litri). Acoperiți cu plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Portocala
Unt
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Lăsați aluatul să crească la temperatura camerei până se dublează și rămâne indentarea când 2 degete sunt presate aproximativ 1/4 inch în aluat, 8 până la 10 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
1
Presărați 1/2 cană de făină pe suprafața de lucru. Răzuiți aluatul pe suprafața de lucru înmuiată (aluatul va fi moale și lipicios). Aruncați ușor aluatul în făină până când este ușor de manevrat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
2
Îndepărtați excesul de făină. Împărțiți aluatul în 3 bucăți egale. Împărțiți 1 bucată în jumătate; modelați fiecare jumătate în buștean lung de 10 inci. Aranjați 1 buștean transversal în fiecare matriță de copt din hârtie, capetele curbate pentru a se potrivi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
3
Rulați fiecare bucată de aluat rămasă într-un bușten lung de 11 inci, ușor conic la capete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
4
Așezați 1 buștean peste aluat în fiecare matriță. (Dacă folosiți 2 tigăi cu formă de arc, împărțiți aluatul în jumătate; așezați jumătate în fiecare tigaie pregătită). Acoperiți matrițele (sau tigăile) cu plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic Suplimentar
5
Lăsați să stea la temperatura camerei până când aluatul se ridică în partea de sus a fiecărei forme și rămâne indentarea când 2 degete sunt presate aproximativ 1/4 inch în aluat, aproximativ 3 1/4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
1
Poziționați raftul în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți-l la 375 F. Se macină fin zahărul și migdalele întregi în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Adăugați albușuri de ou și extract de migdale; amestecați 10 secunde. Îndepărtați plasticul din aluat în forme. Puneți jumătate de glazură de migdale deasupra fiecăruia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Migdale
Albușuri De Ou
Migdale
Aluat
Dressing Japonez De Susan Preparat
3
Presărați fiecare cu migdale feliate. Cerneti zaharul pudra peste. Glisați foaia de copt fără margini sub matrițe; glisați matrițele direct pe raftul cuptorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Migdale Feliate
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
4
Coaceți pâinea până se rumenesc deasupra și frigăruia subțire de lemn introdusă în centru iese curată, aproximativ 45 de minute. Se răcește pâinea complet pe raft. (Se poate face înainte. Înfășurați; lăsați să stea la temperatura camerei până la 2 zile sau înghețați până la 1 săptămână.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Frigarui
5
* Coaja de portocală confiată poate fi găsită în unele magazine de alimente de specialitate. Formele de copt din hârtie în formă de porumbel pot fi găsite la Sur La Table (800-243-085
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Confiată
6
și alte magazine de vase, sau puteți comanda matrițele, împreună cu coaja de portocală confiată de calitate fină, de la Emporio Rulli (888-887-8554).