Pâine Irlandeză Cu Sifon

Pâine Irlandeză Cu Sifon
Pâinea irlandeză de sodă ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 384 calorii. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, unt, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 3210 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Sf. patrick eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Tocană irlandeză cu pâine irlandeză cu sifon {Crock Pot}, Mărturisirea # 56: sunt parte irlandeză și parte nebună ... pâine irlandeză cu sodă de grâu, și Pâine Irlandeză Cu Sifon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
1 Preîncălziți cuptorul la 425.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Bateți împreună 4 căni de făină, zahărul, sarea și bicarbonatul de sodiu într-un bol mare de amestecare.2 folosind degetele (curate) (sau două cuțite sau un tăietor de patiserie), introduceți untul în amestecul de făină până când seamănă cu făina grosieră, apoi adăugați stafidele. 3 Faceți o fântână în centrul amestecului de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Făină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este NecesarFăină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este Necesar
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
3
Adăugați oul bătut și zeama la bine și amestecați cu o lingură de lemn până când aluatul este prea rigid pentru a se amesteca. Îndepărtați mâinile cu puțină făină, apoi frământați ușor aluatul în castron suficient de mult pentru a forma o minge aspră. Dacă aluatul este prea lipicios pentru a lucra, adăugați puțin mai multă făină. Nu frământați prea mult!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4
Transferați aluatul pe o suprafață ușor făinată și formați-l într-o pâine rotundă. Rețineți că aluatul va fi un pic lipicios, și destul de shaggy (un pic ca un aluat de biscuiți shortcake). Vrei să o lucrezi suficient, astfel încât făina să fie doar umezită și aluatul abia să se unească. Shaggy e bun. Dacă frământați prea mult, pâinea va ajunge dură. 4
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arahide Prăjite, îndepărtate CoajaArahide Prăjite, îndepărtate Coaja
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
5
Transferați aluatul într-o tigaie mare, ușor unsă din fontă sau pe o foaie de copt (se va aplatiza puțin în tigaie sau pe foaia de copt). Folosind un cuțit zimțat, înscrieți partea superioară a aluatului la aproximativ un centimetru și jumătate adâncime într-o formă "X". Scopul punctajului este de a ajuta căldura să intre în centrul aluatului în timp ce gătește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Transferați la cuptor și coaceți până când pâinea este aurie și partea de jos sună goală la atingere, aproximativ 35-45 de minute. (Dacă utilizați o tigaie din fontă, poate dura puțin mai mult, deoarece durează mai mult până când tigaia se încălzește decât o foaie de copt.) Verificați dacă este gata, de asemenea, introducând o frigăruie lungă și subțire în centru. Dacă iese curat, s-a terminat.Sugestie 1: dacă blatul se întunecă prea mult în timpul coacerii, cortați pâinea cu niște folie de aluminiu.Sugestie 2: dacă folosiți o tigaie din fontă pentru a găti pâinea la cuptor, fiți foarte atenți când scoateți tigaia. Este ușor să uitați că mânerul este extrem de fierbinte. Răciți mânerul cu un cub de gheață sau puneți un suport pentru oală peste el.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Suport Pentru OalăSuport Pentru Oală
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
7
Scoateți tigaia sau foaia din cuptor, lăsați pâinea să stea în tigaie sau pe foaie timp de 5-10 minute, apoi scoateți-o într-un suport pentru a se răci scurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Serviți pâinea caldă, la temperatura camerei sau feliată și prăjită. Cel mai bun atunci când este mâncat cald și doar copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Bucătăriieuropeanirlandez
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista