Pâine Integrală De Caise-Nuci
Această rețetă face 8 porții cu 299 calorii, 8g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți caise, sare, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 86 de gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este uimitor. Încercați Pâine Cu Ceai De Nuci De Caise, Pâine De Grâu Cu Nucă, și Pâine Integrală De Nucă De Grâu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În vasul unui mixer de stand, amestecați drojdia, făina și sarea.
Adăugați apă, sirop de arțar și ulei de măsline în castron și amestecați până se formează un aluat shaggy. Se amestecă caisele și nucile; lăsați să se odihnească 10 minute.
Folosiți atașamentul cârligului de aluat al mixerului de suport pentru a frământa aluatul la viteză mică până la elasticitate, 10 minute. Ungeți ușor un castron mare cu ulei de măsline și puneți aluatul în castron. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până la dublarea volumului, aproximativ 1 oră.
Ungeți ușor tigaia cu ulei de măsline.
Așezați aluatul în tigaie și neteziți pentru a umple. Acoperiți cu un prosop și lăsați să crească într-un loc cald timp de 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Coaceți pâinea până devine aurie, aproximativ 45 de minute. Dacă crusta se colorează prea mult spre sfârșitul coacerii, acoperiți ușor cu folie. Întoarceți pâinea din tigaie și transferați-o într-o grătar pentru a se răci.