Pâine Grecească De Paște (Tsoureki)

Pâine Grecească De Paște (Tsoureki)
Pâinea grecească de Paște (Tsoureki) ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 311 calorii, 7g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Acesta va fi un hit la dvs Paște eveniment. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, migdale, gălbenuș de ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tsoureki (Pâine Greacă De Paște), Pâine Greacă De Paște [Tsoureki], și Pâine grecească de Paște-Tsoureki pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, încălziți 3/4 cană de lapte până se încălzește la atingere, dar nu fierbinte (aproximativ 105 de la 115 de la 115 de la un termometru cu citire instantanee).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Transferați laptele cald într-un castron mare și presărați drojdia deasupra. Puneți deoparte aproximativ 15 minute pentru a activa drojdia.Cerneti faina, zaharul, sarea, mahlepi (daca folositi) si masticul (daca folositi) impreuna intr-un castron mare; set aside.In o cratiță mică, topiți 7 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Lăsați untul să se răcească, apoi transferați într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați ouăle și coaja de portocală și bateți împreună. Se amestecă amestecul de ouă în amestecul de drojdie până se combină.Folosind o lingură, amestecați amestecul de făină în amestecul de drojdie-ou până se combină. Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru înmuiată și frământați până se omogenizează, înfăinând mâinile și suprafața după cum este necesar, aproximativ 10 minute.Înveliți o foaie de copt și o bucată de folie de plastic de 16 inci cu restul de 1 lingură de unt. Puneți aluatul pe foaia de copt și acoperiți-l cu folia de plastic, cu untul în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
5
Lăsați să crească într-un loc cald până la dublarea dimensiunii, aproximativ 2 ore.
6
Scoateți folia de plastic și puneți-o deoparte. Împărțiți aluatul în 3 bucăți egale (aproximativ 12 uncii fiecare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
7
Rolați piesele în 1-1 / 4-by-16-1/2-corzi inch. Ciupiți toate cele 3 bucăți împreună la un capăt pentru a le fixa, apoi împletiți frânghiile, împletind oul roșu fiert tare (dacă îl folosiți) în pâine. Prindeți celălalt capăt al frânghiilor împreună pentru a fixa împletitura. Așezați aluatul împletit pe foaia de copt pregătită, acoperiți cu folia de plastic unsă cu unt (partea de unt în jos) și lăsați să crească într-un loc cald până la dublarea dimensiunii, aproximativ 1 oră. Între timp, încălziți cuptorul la 350 F și aranjați un suport în middle.In un castron mic, bate împreună gălbenușul de ou și restul de 1 lingura de lapte. Cu o perie de patiserie, periați uniform amestecul de ouă peste aluatul crescut, apoi presărați migdalele deasupra, apăsând ușor nucile în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turte De VițelTurte De Vițel
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Coaceți până când pâinea este rumenită și temperatura internă ajunge la 190 de grade F pe un termometru cu citire instantanee, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Lăsați să se răcească înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții12
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
OcaziiPaști
Revista