Reteta greacă pâine de Paște ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 5 ore și 25 de minute. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 69 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 15g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 627 calorii. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână drojdie activă, ulei vegetal, semințe de fenicul măcinat și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta funcționează bine ca o pâine foarte preț rezonabil pentru Paștele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Pâine Greacă De Paște, Pâine Greacă De Paște (Lambropsomo), și Pâine greacă de Paște-Tsoureki pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se toarnă 1/3 cană de apă fierbinte la atingere (aproximativ 110 grade F) în vasul unui mixer de suport. Bateți ușor drojdia, 1 lingură de făină și 1 lingură de zahăr. Se acoperă cu un prosop și se lasă deoparte până la bule, 5 până la 10 minute (în funcție de temperatura camerei).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Între timp, încălziți laptele într-o cratiță mică la foc mediu până când bulele încep să se formeze în jurul marginilor, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
3
Se scoate de pe foc și se amestecă untul, zahărul rămas și sarea. Puneți deoparte să se răcească, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Folosind atașamentul cu palete, amestecați amestecul de lapte în amestecul de drojdie. Se amestecă cele 2 ouă bătute. Amestecați treptat în făina rămasă, semințele de fenicul și extractul de migdale și bateți până se formează un aluat moale. Măriți viteza la mediu-mare și bateți până când aluatul se îndepărtează de laturi și formează o bilă, aproximativ 5 minute (aluatul va fi lipicios).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Scorțișoară, Opțional
Pesmet, Câteva Pumni
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5
Scoateți aluatul din vas și așezați-l pe o suprafață ușor făinată. Frământați, adăugând mai multă făină după cum este necesar, până când aluatul este la fel de neted ca fundul unui bebeluș, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
6
Puneți într-un castron ușor cu unt, acoperiți și așezați într-un loc cald pentru a crește până la dublarea dimensiunii, aproximativ 1 1/2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
7
Punch jos aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Punch
8
Făinați ușor o suprafață de lucru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
9
Așezați aluatul pe suprafață și tăiați-l în trei părți egale. Rotiți ușor fiecare piesă într-o frânghie lungă de 16 inci. Aliniați o foaie de cookie cu buze largi cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Pătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni Generos
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
10
Transferați frânghiile pe foaia pregătită. Apăsați frânghiile împreună la un capăt și împletiți-le ușor. Aranjați panglica într-un cerc. Apăsați capetele aluatului împreună. Întindeți ușor cercul pentru a-l face de 10 inci și gaura din mijloc de 3 1/2 inci. Acoperiți și lăsați să crească până la dublarea dimensiunii, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
11
Frecați ouăle cu puțin ulei vegetal, apoi bateți cu un prosop de hârtie. Apăsați ușor ouăle în aluat, distanțate uniform. Se acoperă și se lasă deoparte până se dublează dimensiunea, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
12
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
13
Ungeți pâinea cu oul bătut rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
14
Coaceți până când pâinea este maro auriu închis și sună goală când este atinsă, aproximativ 45 de minute. Se răcește aproximativ 30 de minute înainte de feliere.
Greaca funcționează foarte bine cu Agiorgitiko, Assyrtiko și Moschofilero. Dacă vă simțiți ca merge greacă cu mâncarea grecească, assyrtiko și moschofilero sunt ambele vinuri albe minunate pentru a asocia cu pui, fructe de mare, etc. Agiorgitiko este un roșu corpolent potrivit pentru carne prăjită și miel. Un vin pe care îl puteți încerca este Skouras Saint George Agiorgitiko. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.