O porție din acest fel de mâncare conține în jur 20g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 689 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană servește 4 și costă $2.05 pe portie. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați semințe de in, semințe de susan suplimentare, amidon de cartofi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Pâine De Floarea Soarelui Fără Nuci Fără Cereale {Fără Zahăr Și Gluten}, Pâine Cu Banane (Fără Cereale, Fără Gluten, Paleo, Primal), și Pâine focaccia cu roșii Cherry, măsline și cimbru (fără Gluten și fără cereale).
Instrucțiuni
1
Ungeți și făină de orez o pâine de 9x5 pan.In vasul unui mixer electric cerne împreună făina de orez, sorgul dacă utilizați, amidon de tapioca, amidon de cartofi, gumă de guar, praf de copt, drojdie și sare. Măcinați quinoa, migdalele, semințele de in, semințele de floarea soarelui și susan și două linguri de semințe de chia într-o râșniță de cafea curată până când sunt foarte fine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gumă De Guar
5 Uncii De Ceață Tocată
Semințe De Chia
Semințe De In
Crostini Cu Usturoi, Optional
Sorg
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
1-1/2 Căni De Bere
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se amestecă cu ingredientele uscate la viteză mică până se combină bine și nu rămân bulgări.Se amestecă restul de două linguri de semințe de chia în 1/2 cană de apă. Trei minute mai târziu, amestecați din nou bine și setați aside.In un castron mediu bateți ouăle, 3/4 cană de apă caldă, ulei de măsline, miere, oțet și melasă dacă utilizați, până când sunt bine combinate. Se amestecă amestecul de chia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Chia
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
4 Căni De Făină De Grâu
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați într-o singură groapă la ingredientele uscate, apoi bateți pe mediu-înalt timp de 4 minute, scăpând după cum este necesar.
4
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Răspândiți uniform cu o spatulă umedă tăiați pe mijloc cu un cuțit ascuțit și presărați cu semințele de susan rămase, dacă doriți.Creșteți aluatul timp de aproximativ 45 de minute, până când abia ajunge în vârful tigaiei.(Îl ridic pe al meu peste un castron cu apă clocotită cu un suport de răcire deasupra, la cuptorul cu microunde, cu mare succes și durează doar 20 până la 30 de minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Rulou Galben Cu Fructe
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
6
Coaceți la 350 de grade într-un cuptor preîncălzit timp de 45 până la 60 de minute până când blatul este maro mediu și temperatura internă este între 208 și 210 grade.Se lasă să se răcească bine înainte de a felia cu un cuțit zimțat.