Rețeta de pâine franceză umplută cu carne de vită este gata în aproximativ 25 de minute și este cu siguranță un super lactate gratuit opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 17g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 453 calorii. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați pâinea ONU, procesați brânza americană, supa de brânză Cheddar condensată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Pâine franceză umplută cu carne de vită, Pâine Franceză Umplută, și Pâine Franceză Umplută pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați partea de sus a pâinii. Gol cu grijă în partea de jos a pâine, lăsând un 1/2-in. coajă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere
2
Tăiați pâinea îndepărtată în cubulețe mici; deoparte. Într-o tigaie, carne de vită maro; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați supă, piper verde, țelină, sos Worcestershire, sare și piper. Gatiti si amestecati 3-4 minute. Se amestecă cuburile de pâine rezervate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
Pepperoncini, Pentru Garnitură
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
4
Răspândiți în coajă de pâine. Sus cu brânză. Înlocuiți blatul de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1-1/2 Căni De Bere
5
Așezați pe o foaie de copt ung.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
6
Coaceți la 350 de minute timp de 6-8 minute sau până când brânza este topită.
Vin recomandat: Bordeaux, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Burgundia Albă
Bordeaux, șampanie și Burgundia albă sunt alegeri excelente pentru francezi. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Un vin pe care îl puteți încerca este Chateau Feret Lambert Bordeaux Superieur. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Chateau Feret Lambert Bordeaux Superieur
Culoarea este un rubin închis atractiv, reflectând procesul atent de selecție a strugurilor. Nasul și profilul aromelor fructelor întunecate, prunelor și notelor de cedru sunt frumos echilibrate cu aciditatea și structura taninului pe palat. Un vin elegant, cu putere și finețe. Un finisaj uscat și răcoritor completează vinul.