Pâine Espresso Cu Nucă De Ciocolată
Ciocolata nuc Espresso Loaf este un vegetarian băutură. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 408 calorii. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 396 ar spune că a lovit locul. Cap la magazin și ridica toate scop făină, pudră de cacao, zahăr, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Ciocolată cu lapte, curmale și pâine de nucă, Pâine cu banane, nuci și ciocolată, și Mousse de Espresso de ciocolată albă cu burniță ușoară de Caramel Espresso.
Instrucțiuni
Ungeți o tigaie de pâine de 8 pe 4 inci cu ulei și praf ușor cu făină, eliminând orice exces. Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. Într-un castron mic, amestecați făina, pudra de cacao, pudra de espresso, praful de copt și sarea; pus deoparte.
Într-un castron mare, amestecați ouăle și zahărul până se omogenizează.
Adăugați ulei de semințe de struguri, iaurt și extract de vanilie și bateți până se combină.
Adăugați ingrediente uscate în castron și bateți până se combină. Se amestecă 1/2 cană de nuci.
Turnați aluatul în tigaia pregătită și blatul neted.
Presărați nucile rămase deasupra tortului.
Coaceți până când blatul este uscat și un tester de tort introdus în mijlocul tortului iese curat, aproximativ 50 de minute.
Lăsați să se răcească 15 minute, apoi întoarceți-vă pe o grătar pentru a termina răcirea.