Pâine Dublă Cu Ciocolată

Pâine Dublă Cu Ciocolată
Pâinea cu aluat dublu de ciocolată ar putea fi doar aluatul pe care îl căutați. O porție conține 395 calorii, 8g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți drojdie activă, zahăr, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Aluat De Brownie Cu Ciocolată Dublă Ovăzul Peste Noapte, Pâine cu banane cu ciocolată dublă, și Pâine Dublă De Dovlecei Cu Ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Ungeți generos tigaia Bundt 12-cup. Într-un castron mare, combinați 2 1/2 căni de făină, cacao, zahăr, sare, bicarbonat de sodiu și drojdie; se amestecă bine. Într-o cratiță mică, încălziți laptele de unt și untul până se încălzește foarte mult (120 până la 130 F.).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Lapte BătutLapte Bătut
UntUnt
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
DrojdieDrojdie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
TigaieTigaie
2
Adăugați lichid cald și ouă în amestecul de făină; bate la viteză mică până se umezește. Bateți 3 minute la viteză mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
3
Cu mâna, amestecați restul de 1 cană de făină și 1 1/2 cană de chipsuri de ciocolată. Puneți aluatul uniform în tigaie unsă. Acoperiți cu folie de plastic și prosop de pânză; lăsați să crească într-un loc cald (80 până la 85 de grade F.) până la lumină și dublați dimensiunea, 30 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
TigaieTigaie
4
Cuptor de căldură la 350 F. descoperiți aluatul; coaceți 35 până la 45 de minute sau până când scobitoarea introdusă lângă centru iese curată. Răsturnați imediat pâinea pe grătar; scoateți tigaia. Se răcește 45 de minute sau până se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
5
Așezați 1/2 cană rămasă chipsuri de ciocolată și ulei într-o pungă de plastic pentru congelator pentru depozitarea alimentelor resigilabile; pungă de etanșare. Frământați punga pentru a distribui uniform uleiul. Cuptorul cu microunde la maxim timp de 30 până la 60 de secunde sau până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
6
Tăiați o gaură mică în colțul inferior al sacului. Strângeți punga pentru a stropi ciocolata topită peste pâinea răcită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
PâinePâine
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 40 m.
Porții12
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareAluat
Revista