Pâine De Sodă Irlandeză I

Pâine De Sodă Irlandeză I
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete europene, așa că încercați pâinea irlandeză cu sodă. Această rețetă servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 258 calorii. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Funcționează bine ca o masă de dimineață foarte accesibilă pentru Ziua Sf. patrick. Mergeți la magazin și ridicați făină, sare, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Această rețetă este plăcută de 334 de gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Tocană irlandeză cu pâine irlandeză cu sifon {Crock Pot}, Mărturisirea # 56: sunt parte irlandeză și parte nebună ... pâine irlandeză cu sodă de grâu, și Pâine Irlandeză Cu Sifon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți două tigăi de pâine de 8x4 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
CuptorCuptor
2
Se amestecă făina, zahărul, bicarbonatul de sodiu, praful de copt și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
3
Adăugați ouăle, smântâna și stafidele și amestecați până se combină. Distribuiți aluatul uniform între cele două tigăi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
StafideStafide
OuăOuă
4
Coaceți pâinile la 325 grade F (165 grade C) timp de 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Echipamente

DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții16
Scor De Sănătate4
Bucătăriieuropeanirlandez
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista