Pâine De Sodă Irlandeză
Pâinea irlandeză de sodă este o vegetarian rețetă cu 8 porții. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 535 calorii. Este perfect pentru Ziua Sfântului patrick. Funcționează bine ca o masă de dimineață. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Dacă aveți la îndemână praf de copt, smântână, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1198 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 79%. Încercați Tocană irlandeză cu pâine irlandeză de sodă {Crock Pot}, Mărturisire #56: sunt parte irlandez și parte nebun ... pâine sifon de grâu irlandez, și Pâine De Sodă Irlandeză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie rotundă din fontă de 9 inci sau o tigaie rotundă de copt sau tort de 9 inci.
Într-un bol de amestecare, combinați făina (rezervând 1 lingură), zahărul, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea, stafidele și semințele de caras. Într-un castron mic, amestecați ouăle, Zara și smântâna. Se amestecă amestecul lichid în amestecul de făină doar până când făina este umezită. Frământați aluatul în castron aproximativ 10 până la 12 lovituri. Aluatul va fi lipicios.
Așezați aluatul în tigaia sau tigaia pregătită și bateți-l.
Tăiați o fantă adâncă de 4x3 / 4 inch în partea de sus a pâinii. Praf cu făină rezervată
Coaceți într-un cuptor preîncălzit la 350 grade F (175 grade C) timp de 65 până la 75 de minute.
Lăsați să se răcească și întoarceți pâinea pe un suport de sârmă.