Pâine De Roșii Verzi

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de pâine, așa că încercați pâinea cu roșii verzi. Această rețetă face 12 porții cu 377 calorii, 7g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuite și vegetariene dieta. 300 de oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de zahăr, ouă, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, ceea ce este bine. Încercați Salată de roșii Cherry, fasole verde și fasole de ceară cu firimituri de pâine Herbate de la ' Kitchen Garden Cookbook, Clătite crocante de Quinoa cu Chutney de roșii verzi și roșii verzi de zebră, și Salată de fasole verde și roșii cu sos de roșii prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați două tigăi de pâine de 9x5 inci.
Amestecați roșiile, zahărul, nucile, uleiul de canola, ouăle, extractul de vanilie și sarea împreună într-un bol mare până când sunt bine amestecate.
Se amestecă făina, scorțișoara, bicarbonatul de sodiu și praful de copt împreună într-un bol separat; se amestecă în amestecul de ouă până se amestecă. Puneți aluatul în tigăi de pâine pregătite.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în mijlocul fiecărei pâini iese curată, aproximativ 1 oră.
Lăsați să se răcească în tigăi aproximativ 10 minute înainte de a transfera pâinile pe rafturile de sârmă pentru a se răci complet.