Pâine De Porumb
Pâine de porumb ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 20 de porții cu 269 calorii, 5g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o pâine foarte accesibilă. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, ouăle, făina și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Umplutură de pâine de porumb din sud-vest cu porumb și ardei iute verzi, Pâine De Porumb Cu Tigaie Cu Porumb Proaspăt Tăiat Și Slănină, și Pâine de porumb și chimen prăjită la tigaie.
Instrucțiuni
Skillets uscat de căldură în treimile superioare și inferioare ale cuptorului în timp ce preîncălzirea cuptorului la 450 F.
Bateți împreună făina de porumb, făina, praful de copt și sifonul și sarea.
Adăugați ouă, zară și 1 cană de unt topit, apoi amestecați rapid împreună.
Scoateți plăcile fierbinți din cuptor. Împărțiți restul de 1/2 cană de unt topit între ele, apoi împărțiți aluatul între tigăi.
Coaceți în treimile superioare și inferioare ale cuptorului, comutând poziția tigăilor la jumătatea coacerii, până când este auriu și un tester introdus în centru iese curat, 15 până la 20 de minute în total.
• Dacă faceți pâine de porumb înainte pentru crutoane, reîncălziți restul în skillets sau învelite în folie, într-un cuptor de 350 F cu 10 până la 15 minute înainte de servire.