Pâine De Ovăz Cu Dovleac
Pâinea de ovăz cu dovleac ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de pâine. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 291 calorii, 5g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 16. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de zahăr, ulei vegetal, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Cookie-Uri De Mic Dejun Cu Fulgi De Ovăz Cu Dovleac, blueberry bananan oat bars, și Afine Zucchini Ovăz Baruri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 350 de grade F (175 de grade C) și ungeți ușor 2 tigăi de pâine, 8 1/2x4 1/2 inch.
Amestecați uleiul, ouăle și dovleacul într-un castron mare. Se amestecă zahărul alb și brun, praful de copt, sarea, scorțișoara, cuișoarele și nucșoara și se amestecă pentru a se combina bine. Bateți făina și 1 1/2 căni de ovăz.
Se toarnă aluatul în cratițele pregătite și se presară blaturile cu restul de 1/4 cană de ovăz. Apăsați ușor ovăzul în vârful aluatului.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în mijlocul unei pâini iese curată, 40 până la 45 de minute.
Lăsați să se răcească timp de 15 minute înainte de feliere.