Pâine de măsline și usturoi Kalamata
Nevoie de un farfurie vegană? Pâinea de măsline și usturoi Kalamatan ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 301 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 31 de cenți pe porție. Dacă aveți drojdie activă, zahăr, sare neiodată și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 60 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Pâine De Usturoi De Măsline Kalamatan, Salată de Tunan și anghinare pe pâine de măsline Kalamatan cu brânză Provolone și ierburi proaspete și usturoi Aioli, și Pâine De Măsline Kalamatan.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu se dizolvă zahărul în 1/2 cană de apă caldă. Pentru a dovedi drojdia, amestecați drojdia și lăsați să stea timp de 5 până la 10 minute într-un loc cald.
Preîncălziți cuptorul la 105 grade F (40 grade C). Încălziți un vas sigur pentru cuptor în cuptor.
Așezați făina în bolul procesorului alimentar.
Adăugați sare și puls pentru câteva secunde.
Porniți robotul de bucătărie.
Se toarnă drojdia dovedită în făină prin gaură. Adăugați imediat apa caldă suplimentară de 3/4 cană, apoi uleiul de măsline. Procesați aproximativ 1 minut sau până când bila de aluat curăță părțile laterale ale bolului procesorului. Dacă aluatul este prea umed adăugați puțină făină prin partea superioară în timpul procesării sau, dacă este prea uscat, adăugați puțină apă.
Opriți procesor de alimente.
Scoateți capacul și transferați aluatul în vasul încălzit. Acoperiți cu o placă sau folie de plastic.
Lăsați să crească 1/2 oră într-un loc cald.
Într-un castron mic, combinați usturoiul tocat și măslinele tocate. Pune deoparte.
Odată ce aluatul a crescut, transferați aluatul pe o placă ușor aromată. Faceți o indentare în aluat și puneți amestecul de măsline în interior. Frământați aluatul de 10 ori. Vrac de amestec ar trebui să rămână în mijlocul aluatului. Formați aluatul într-o formă de bușteni sau pâine rotundă.
Presărați făină de porumb pe foaia de copt unsă și așezați pâinea deasupra. Rotiți cuptorul la 150 grade F (65 grade C) timp de 2 minute și apoi opriți.
Lăsați aluatul să crească în cuptorul cald timp de 1/2 oră sau până când este ușor și pufos.
Scoateți pâinea și creșteți temperatura cuptorului la 350 grade F (175 grade C).
Coaceți pâinea la 350 grade F (175 grade C) timp de 30 de minute sau până când pâinea sună goală când este atinsă.
Scoateți din cuptor și răciți-l pe un suport de sârmă.