Pâine De Maimuță
Pâinea de maimuță este o vegetarian desert. O porție conține 276 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 333 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Dacă aveți apă, acoperire cu zahăr brun, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pâine De Maimuță Grands / Pâine Ușoară De Maimuță {Perfectă Pentru Diminețile De Vacanță!}, Pâine de maimuță Caramel (AKA pâine cu bule), și Pâine De Maimuță pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În vasul unui mixer electric se adaugă făină, drojdie și sare. Folosiți o lingură pentru a amesteca bine pentru a combina apoi atașați cârligul de aluat. Preîncălziți cuptorul la 200 F. Odată ce cuptorul atinge temperatura dorită, opriți-l. Pulverizați un castron mare cu spray de gătit și lăsați-l deoparte. Dacă folosiți o tigaie metalică Bundt, ungeți foarte generos tigaia și puneți-o deoparte. Dacă utilizați o tigaie din silicon, nu este necesară unt.
Într-o cratiță mică combinați laptele și apa și încălziți la 110 până la 115 F.
Se toarnă amestecul de lapte încălzit într-o ceașcă mare de măsurare.
Adăugați zahăr, unt și vanilie și amestecați bine pentru a combina.
Turn Stand mixer pe scăzut și se adaugă încet amestecul de lapte. Odată ce aluatul se reunește, creșteți viteza la mediu și amestecați până când este strălucitor și neted (aproximativ 7-8 minute). Pe o suprafață de lucru ușor făinată frământați aluatul scurt și formați o bilă.
Așezați aluatul într-un castron mare pregătit și pulverizați partea superioară a aluatului cu spray suplimentar de gătit. Acoperiți bine vasul cu folie de plastic și puneți-l în cuptorul încă cald până când aluatul își dublează dimensiunea, aproximativ o oră. (Notă: verificați de două ori dacă cuptorul este oprit sau veți ucide drojdia).
În timp ce aluatul crește, amestecați zahărul brun și scorțișoara și dați deoparte. Pregătiți un alt castron cu unt topit și lăsați-l deoparte. Când aluatul s-a terminat de crescut, scoateți-l din cuptor și întoarceți-l pe o suprafață ușor făinată. Bateți aluatul într-un pătrat de aproximativ 8 inci și folosind un cuțit sau un tăietor de pizza, tăiați în 64 de bucăți pătrate de 1 inch.
Rotiți fiecare bucată într-o bilă, înmuiați-o în unt topit și rulați-o în amestec de zahăr brun, apoi stratificați-o în tigaia pregătită. Asigurați-vă că eșalonați bilele de aluat, astfel încât acestea să nu fie stivuite direct una peste alta, eșalonarea conferă pâinii structura puzzle-ului interconectat.
Înfășurați bine tigaia Bundt cu folie de plastic și reveniți la cuptorul oprit pentru a lăsa bilele de aluat să crească până când sunt pufoase și s-au ridicat la aproximativ un centimetru de marginea superioară a tigaiei, aproximativ o oră.
Scoateți tigaia din cuptor și puneți-o deoparte. Preîncălziți la 350 F.
Odată ce cuptorul este gata, îndepărtați folia de plastic și coaceți până când blatul devine maro intens și caramelul clocotește în jurul marginilor tigaiei, aproximativ 30 până la 35 de minute. Se răcește în tigaie timp de 5 minute, apoi se întoarce pâinea pe o farfurie de servire.
Lăsați să se răcească timp de 8 până la 10 minute înainte de servire.
Într-un castron mediu amestecati împreună cofetari zahăr, lapte și vanilie pana se omogenizeaza pentru a forma glazura, adăugând un strop de lapte suplimentar, dacă preferați o glazura mai subtire.
Stropiți glazura peste pâinea de maimuță și serviți cald.