Pâine De Dovleac
Pâinea de dovleac este o fără lactate și vegetarian mâncare de dimineață. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 283 calorii. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, piure de dovleac, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 50 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pâine de bere de dovleac cu dovleac și unt de miere pentru # FallFest, Pâine Organică De Dovleac EVOO Cu Topping De Semințe De Dovleac, și Piure De Dovleac Proaspăt De Casă Și Pâine De Dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți două tigăi de pâine de 9 litri de 5 inci.
Într-un castron mare al unui mixer de stand, adăugați piure de dovleac, ouă, ulei, apă, zahăr și amestecați la viteză medie până la omogenizare.
Adăugați făină, bicarbonat de sodiu, sare, scorțișoară, nucșoară, cuișoare și ghimbir.
Se amestecă la viteză mică până când făina este complet încorporată. Rotiți viteza mixerului puțin mai mare și amestecați până când nu rămân bulgări de făină.
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite.
Coaceți aproximativ 50-60 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată.