Pâine De Cartofi Cheddar-Asiago
Pâinea de cartofi Cheddar-Asiago ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. O porție conține 234 calorii, 9g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână făină, drojdie, piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Crackers Cheddar Asiago (Low Carb), Cheddar-Pâine De Cartofi, și Dovlecei, cartofi și pâine cheddar.
Instrucțiuni
Puneți cartoful într-o cratiță și acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 15 minute sau până se înmoaie.
Scurgeți într-un colizor peste un bol, rezervând 1 1/4 căni de lichid de gătit. Lichid rece la 11
Mash cartoful cu un masher de cartofi pentru a măsura 2 căni; deoparte.
Combinați lichidul de gătit cald și drojdia într-un castron mare și lăsați să stea 5 minute. Se amestecă piureul de cartofi. Puneți ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivel cu un cuțit. Amestecați treptat în 5 căni făină, sare și piper pentru a forma un aluat rigid.
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată. Frământați până la neted și elastic (aproximativ 10 minute); adăugați suficientă făină rămasă, 1 lingură la un moment dat, pentru a împiedica aluatul să se lipească de mâini. Frământați ușor în cheddar și Asiago.
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-vă pentru a acoperi blatul. Acoperiți și lăsați să se ridice într-un loc cald (85), fără curenți, 30 de minute sau până când se dublează dimensiunea. (Apăsați ușor două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.) Puneți aluatul în jos; acoperiți și lăsați să se odihnească 5 minute. Împărțiți aluatul în jumătate. Lucrând cu o porție la un moment dat (acoperiți aluatul rămas pentru a preveni uscarea), rotiți fiecare porție într-un dreptunghi de 11 x 7 inci pe o suprafață făinoasă.
Rotiți fiecare dreptunghi strâns, începând cu o margine lungă, apăsând ferm pentru a elimina buzunarele de aer și prindeți cusătura și capetele pentru a sigila.
Așezați rulourile de aluat, coaseți părțile laterale în jos, în 2 (8 x 4 inci) tigăi de pâine acoperite cu spray de gătit. Acoperiți și lăsați să crească 45 de minute sau până la dublarea dimensiunii.
Preîncălziți cuptorul la 37
Descoperiți aluatul; coaceți la 375 timp de 1 oră sau până când pâinile sunt rumenite pe fund și sună gol când sunt atinse.
Scoateți din tigăi; se răcește pe un suport de sârmă.