Pâine de carne cu Ciuperci sotate
Pâinea de carne cu Ciuperci sotate ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $2.91 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 704 calorii, 38g de proteine, și 43G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, piper măcinat, carne de vită măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pâine de carne cu aragaz lent cu ciuperci Shiitake, Cel Mai Bun Vreodată Meat Loaf, și Plăcintă Cu Pâine De Carne.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de ulei de 13x9x2 inci.
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Se adauga ceapa si zaharul; saut pana cand ceapa se rumeneste profund, aproximativ 15 minute. Se amestecă oregano și usturoi.
Adăugați oțet; gatiti pana se evapora, aproximativ 2 minute.
Se transferă într-un castron mare și se răcește.
Adăugați carne de vită măcinată, carne de porc, 1 cană de roșii zdrobite și următoarele 6 ingrediente la ceapă.
Se amestecă cu furculița până se amestecă. Formați amestecul de carne în formă de pâine de 10 pe 5 inci în tigaia pregătită.
Întindeți roșiile zdrobite rămase peste pâinea de carne.
Stropiți cu 1 lingură de ulei.
Coaceți până când termometrul este introdus în registrele centrale 155 F, aproximativ 1 oră. Se răcește 15 minute.
Între timp, încălziți 2 linguri de ulei în tigaie mare la foc mediu-mare.
Se adauga ciupercile; saut pana se inmoaie, aproximativ 12 minute. Condimentează după gust cu sare și piper.
Tăiați pâinea de carne în felii groase. Lingurați ciupercile și sucurile de tigaie.