Pâine De Caise Pecan

Pâine De Caise Pecan
Pâinea de caise Pecan este o vegetarian pâine. Această rețetă face 24 de porții cu 173 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ovăz de gătit rapid, bicarbonat de sodiu, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Pâine De Caise-Pecan, Yummy Caise Pecan Pâine, și Pâine De Cireșe-Pecan-Caise pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați ingredientele uscate. Într-un castron, bateți ouăle, bananele, uleiul și vanilia. Se amestecă în ingrediente uscate doar până se combină. Se amestecă caisele și nucile pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
(carton Bloc)(carton Bloc)
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Se toarnă în două unse 8-in. x 4-in. tigăi de pâine.
Echipamente pe care le vei folosi
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
3
Coaceți la 350 de minute timp de 45-50 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigăi la rafturi de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista