Pâine De Cafea Cu Ciocolată

Pâine De Cafea Cu Ciocolată
Pâinea de cafea cu ciocolată ar putea fi doar băutura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 96 calorii. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. Dacă aveți la îndemână miere, ulei vegetal, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. 4 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Pâine rapidă cu dovlecei de ciocolată-cafea, Rețetă De Pâine De Cafea Cu Banane Cu Glazură De Cafea, și Pâine de dovleac de cafea cu glazură de cafea pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați toate ingredientele (cu excepția chipsurilor de ciocolată și a amestecului de mocha) în tigaia mașinii de pâine în ordinea recomandată de producător. Selectați ciclul de bază al pâinii; apăsați Start. Dacă aparatul dvs. are un set de fructe, adăugați chipsurile de ciocolată și amestecul de mocha la semnal sau cu aproximativ 5 minute înainte de terminarea ciclului de frământare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
MochaMocha
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De PâineMașină De Pâine
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții24
Scor De Sănătate3
Revista