Pâine De Bere Bisquick

Pâinea de bere Bisquick este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian rețetă cu 9 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 85 calorii. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de bere, unt, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 6%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Sare Grass Steakhouse Shiner Bock Beer Bread-puteți face pâine de bere acasă cu luarea noastră la fel, Pâine Cu Nuci De Banane Bisquick Euro, și Cea Mai Bună Pâine De Maimuță Bisquick.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.ungeți fundul numai din tigaia de pâine de 9x5 inci cu 1 până la 2 linguri de unt.
Într-un castron mare, amestecați împreună amestecul Bisquick, zahărul și berea cu biciul până se omogenizează bine.
Coaceți 45 până la 55 de minute sau până se rumenesc.
Într-un castron mic cu microunde, cuptorul cu microunde rămânând 2 până la 3 linguri de unt la mare până se topește; periați peste pâinea caldă. Se răcește cu 15 minute înainte de feliere.