Pâine De Arahide Streusel
Pâinea streusel de arahide ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de pâine. O porție conține 162 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 15 și costă 15 cenți pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Un amestec de praf de copt, topping de streusel de arahide, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Unt De Arahide Streusel-Pâine Cu Banane, Pâine de banane cu unt de arahide Streusel, și VIDEO: pâine Streusel cu unt de arahide din grâu integral.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Linia de jos și părțile laterale ale unei tigaie de pâine de 9 x 5 inci cu folie de aluminiu grea, permițând 2 până la 3 inci să se extindă peste laturi. Ungeți ușor folia cu spray de gătit.
Bateți oul și zahărul la viteză medie cu un mixer electric 2 minute sau până la crem; adăugați unt de arahide și unt, bătând până la amestec.
Se amestecă împreună făina și următoarele 3 ingrediente într-un castron mediu; se amestecă amestecul de ouă și laptele de unt doar până se amestecă. (Aluat va fi ușor cocoloașe.)
Lingura despre 2/3 cana de arahide Streusel Topping pe partea de jos a tigaie pregătit. Lingură jumătate de aluat peste streusel, răspândirea ușor aluat pe părțile laterale ale tigaie pentru a acoperi streusel. Repetați procedura o dată.
Presărați restul de 2/3 cană Streusel de arahide Topping peste aluat, apăsând ușor topping în aluat.
Coaceți la 350 timp de 1 oră și 5 minute sau până când un pick lung de lemn introdus în centru iese curat, ecranând cu folie după 45 de minute, dacă este necesar. Se răcește în tigaie pe un suport de sârmă 10 minute. Ridicați pâinea din tigaie, folosind laturile foliei ca mânere.
Așezați pâinea pe un suport de sârmă. Trageți cu atenție părțile laterale ale foliei. Se răcește complet pâinea (aproximativ 1 oră).
Peanut Streusel Topping: se amestecă împreună 1 cană de arahide prăjite uscate, sărate; 1/2 cană făină universală; 1/4 cană unt, topit; 3 linguri. zahăr brun deschis ambalat ferm; 2 linguri. zahăr granulat; și 1/8 linguriță. sare într-un castron mediu.
Lăsați să stea 15 minute sau până când amestecul este ferm. Se sfărâmă în bucăți mici. Face aproximativ 2 cani; Prep: 10 min., Stand: 15 min.
Chocolate Chip-arahide Streusel pâine: pregătiți rețeta conform instrucțiunilor prin Pasul 3; Se amestecă 3/4 cană mini-bucățele de ciocolată semidulce în aluat. Continuați cu rețeta conform indicațiilor.