Pâine De Ananas Cu Dovlecei

Pâine De Ananas Cu Dovlecei
Pâinea de ananas cu dovlecei necesită în jur 2 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12. Această pâine are 390 calorii, 7g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți scorțișoară măcinată, bicarbonat de sodiu, stafide și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Pâine De Dovlecei Cu Ananas, Pâine De Ananas Cu Dovlecei, și Pâine De Dovlecei Cu Ananas pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 325 grade F (165 grade C). Căptușiți fundul a două tigăi de pâine de 9x5 inci cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
CuptorCuptor
2
Amestecați făina, bicarbonatul de sodiu, sarea, praful de copt și scorțișoara într-un castron. Bateți zahărul, uleiul vegetal, ouăle și extractul de vanilie împreună într-un bol mare de amestecare și amestecați dovleceii și ananasul. Se toarnă treptat amestecul de făină, amestecând până se încorporează. Îndoiți stafidele și nucile, amestecând pentru a combina uniform. Împărțiți aluatul uniform între cele două tigăi pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Ulei VegetalUlei Vegetal
AnanasAnanas
ScorțișoarăScorțișoară
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
StafideStafide
NuciNuci
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
Pâine PanPâine Pan
3
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, aproximativ 1 oră. Lucrând cu câte o pâine, țineți tigaia pe o parte și atingeți ușor părțile laterale ale tigaiei de blat pentru a o slăbi. Acoperiți tigaia cu un suport de răcire și inversați-o pentru a scoate tortul din tigaie și pe suport. Îndepărtați hârtia pergament și lăsați pâinea să se răcească complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții12
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista