Pâine cu Tofu și carne
Tofu-and-Meat Loaf ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 205 calorii, 18g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ouă, fulgi de piper, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Ia mea pe mama ' s Meat Loaf, Mama ' s Meat Loaf pentru 2, și Plăcintă Cu Pâine De Carne.
Instrucțiuni
Cu o zi înainte, zdrobiți tofu într-un recipient de plastic. Congelați peste noapte sau până la 4 ore. Dezghețați tofu-ul și uscați-l cu un prosop de hârtie înainte de utilizare.
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Într-un castron mic, amestecați ingredientele de topping.
Într-un castron mare, rupeți tofu-ul cu mâinile.
Adăugați ingredientele rămase de pâine și combinați bine. Bateți amestecul într-o tigaie de pâine de 9 pe 5 inci.
Coaceți timp de 45 de minute.
Scoateți pâinea și periați-o cu toppingul, apoi readuceți-o la cuptor și coaceți încă 15 minute.
Scoateți și lăsați pâinea să se răcească timp de 5 minute înainte de feliere și servire.