Pâine Cu Fulgi De Ovăz Cu Banane
Pâinea de ovăz Bananan ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 8. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 278 calorii, 5g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Un amestec de ouă, ulei vegetal, zară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 483 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Încercați Pâine cu banane Pecan cu fulgi de ovăz pentru Ziua Națională a făinii de ovăz, Pâine Cu Banane Fulgi De Ovăz, și Pâine Cu Banane-Fulgi De Ovăz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți un raft în mijlocul cuptorului și preîncălziți la 350 de grade F. Ungeți și făinați o tigaie; pus deoparte.
Așezați făina, zahărul, ovăzul, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea și scorțișoara într-un bol mediu de amestecare și amestecați pentru a combina bine. Pune deoparte.
Puneți bananele, ouăle, Zara, uleiul și vanilia într-un blender și amestecați la viteză medie timp de 15-10 secunde, până când bananele sunt complet curățate. Nu amestecați prea mult, nu doriți să încorporați mult aer.
Se toarnă amestecul umed în uscat și se pliază doar pentru a încorpora. Răzuiți aluatul în tigaia pregătită și coaceți timp de 30 de minute, apoi întoarceți tigaia și coaceți încă 25-30 de minute, până când o frigăruie sau un cuțit de tăiat introdus în mijloc iese curat.
Scoateți din cuptor și rulați imediat un cuțit de tăiat în jurul marginilor pâinii, apoi întoarceți-l pe un suport de răcire și lăsați să se răcească cel puțin 10 minute înainte de feliere. Odată răcită, pâinea poate fi învelită și păstrată la frigider timp de 3-5 zile sau congelată până la o lună.