Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați dovleceii și pâinea cu mere. O porție conține 254 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă fără lactate și vegetariană servește 16 și costă 53 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 7 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, sarea kosher, uleiul de canolan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Pâine Cu Dovlecei De Mere, Pâine sănătoasă cu mere și dovlecei, și Pâine Rapidă Cu Dovlecei Și Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Înveliți 2 (4 1/2 pe 8 1/2 inch) tigăi cu spray antiaderent. Tapetați tigăile cu hârtie pergament și pulverizați hârtia.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Pâine Pan
Cuptor
2
Combinați dovleceii, mărul, zahărul brun, uleiul, ouăle și extractul de vanilie într-un castron mare și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Vanilie
Zahăr Brun
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Măr
Ouă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Adăugați 3 căni de făină, sare, praf de copt, bicarbonat de sodiu, scorțișoară și nucșoară în castron și amestecați bine. Aruncați nucile cu restul de făină de 1/2 linguriță pentru a le acoperi și a preveni scufundarea lor. Amestecați ușor nucile și extractul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Scorțișoară
Cafea Fierbinte Tare Caldă
Nucșoară
Făină Pentru Toate Scopurile
Nuci
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Împărțiți aluatul între cele 2 tigăi.
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine Pan
5
Coaceți până când o scobitoare sau o frigăruie introdusă în mijlocul fiecărei pâini iese curată, 50 de minute până la 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
Frigarui
6
Scoateți pâinea din tigăi și răciți-o pe un suport de sârmă.