Pâine Cu Banane Coca Cola

Pâine Cu Banane Coca Cola
Pâinea cu banane Coca Cola ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de masă de dimineață. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 6137 calorii, 88G de proteine, și 212g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 1. Pentru $7.98 pe portie, această rețetă acoperă 78% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, făina, vanilia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Acesta este adus la tine de Recipezaar. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 81%, care este mare. Rețete similare includ Orez cu Coca-Colan și stafide (Arroz con Coca-Cola y Pasas), OREZ CU COCA-COLA (ARROZ CON COCA-COLA), și Cupcake Coca cola cu glazură de coca colan.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Desertul poate fi asociat cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții1
Scor De Sănătate82
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista