Pâine Cu Banane Caramel Macchiato
Caramel Macchiato Banana Pâine ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 618 calorii, 7g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână cremă de cafea lichidă caramel macchiato, extract de vanillan, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. 79 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 37%, ceea ce este destul de rău. Încercați {Skinny} înghețată Macchiato cu caramel de casă, Tort Macchiato Cu Caramel, și Caramel Macchiato Amprente pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Pulverizați o tigaie de pâine de 9x5 inci cu spray de gătit. Într-un castron, amestecați împreună făina, bicarbonatul de sodiu, praful de copt, scorțișoara și sarea.
Într-un bol mare de amestecare, zdrobiți bananele cu o furculiță până când sunt aproape netede și amestecați crema de cafea, uleiul vegetal, ouăle, zahărul și granulele de cafea instant până când granulele de cafea s-au dizolvat. Amestecați treptat amestecul de făină, aproximativ 1/2 cană la un moment dat, până când aluatul este aproape neted și turnați aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centrul pâinii de banane iese curată, aproximativ 1 oră. Se lasă să se răcească înainte de a scoate din tigaie.
Topiți untul nesărat într-o cratiță la foc mediu și amestecați zahărul brun și extractul de vanilie. Aduceți amestecul la fierbere, amestecând pentru a dizolva zahărul și reduceți căldura la foc mic. Se fierbe siropul timp de 3 minute, se lasă să se răcească la o temperatură caldă, dar lichidă și se toarnă glazura peste pâinea cu banane.
Serviți când glazura s-a setat.