Pâine cu aluat II
Pâinea Sourdough II este o vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 380 calorii. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 19 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de drojdie activă, bicarbonat de sodiu, apă caldă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 40 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Mărturisirea # 52: Sourdough este cel mai dur rival al meu ... pâine artizanală cu un Starter de aluat, Aluat de aluat și pâine de secară, și Pâine Cu Aluat Ușor - Pâine Vermont.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, dizolvați 2 1/4 lingurițe de drojdie în 1/2 cană de apă caldă. Se amestecă 2 căni de făină, 2 căni de apă călduță, 1 lingură de zahăr și 1 linguriță de sare. Bate neted cu bătător Rotativ.
Lăsați să stea 3 până la 5 zile neacoperite la temperatura camerei amestecând de 2 sau 3 ori pe zi. Acoperiți noaptea pentru a preveni uscarea.
Într-un castron mare, dizolvați 2 1/4 lingurițe de drojdie în 1/2 cană de apă caldă. Amestecați în aluat de început, 2 lingurițe de zahăr și 1 1/2 lingurițe de sare.
Adăugați 3 1/2 căni de făină și bateți cu un bătător Rotativ timp de 3 până la 4 minute. Acoperiți și lăsați să se ridice până se dublează în vrac.
Amestecați sifonul cu făina rămasă; amestecați treptat în aluatul crescut, adăugând suficient pentru a face aluatul rigid. Întoarceți-vă pe o placă înmuiată și frământați 8 până la 10 minute. Formați într-o pâine mare sau 2 medii și așezați-o pe o foaie de copt ușor unsă. Cu un cuțit ascuțit, faceți tăieturi diagonale deasupra aluatului.
Să crească până la dublu.
Coaceți la 400 de grade F (205 grade C).
Îndepărtați pâinile medii după 35 până la 40 de minute, pâinea mare după 40 până la 45 de minute.
Ungeți cu unt topit și lăsați să se răcească înainte de servire.