Pâine cu aluat II

Pâine cu aluat II
Pâinea Sourdough II este o vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 380 calorii. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 19 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de drojdie activă, bicarbonat de sodiu, apă caldă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 40 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Mărturisirea # 52: Sourdough este cel mai dur rival al meu ... pâine artizanală cu un Starter de aluat, Aluat de aluat și pâine de secară, și Pâine Cu Aluat Ușor - Pâine Vermont.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, dizolvați 2 1/4 lingurițe de drojdie în 1/2 cană de apă caldă. Se amestecă 2 căni de făină, 2 căni de apă călduță, 1 lingură de zahăr și 1 linguriță de sare. Bate neted cu bătător Rotativ.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
ApăApă
DrojdieDrojdie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Lăsați să stea 3 până la 5 zile neacoperite la temperatura camerei amestecând de 2 sau 3 ori pe zi. Acoperiți noaptea pentru a preveni uscarea.
3
Într-un castron mare, dizolvați 2 1/4 lingurițe de drojdie în 1/2 cană de apă caldă. Amestecați în aluat de început, 2 lingurițe de zahăr și 1 1/2 lingurițe de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
DrojdieDrojdie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați 3 1/2 căni de făină și bateți cu un bătător Rotativ timp de 3 până la 4 minute. Acoperiți și lăsați să se ridice până se dublează în vrac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
5
Amestecați sifonul cu făina rămasă; amestecați treptat în aluatul crescut, adăugând suficient pentru a face aluatul rigid. Întoarceți-vă pe o placă înmuiată și frământați 8 până la 10 minute. Formați într-o pâine mare sau 2 medii și așezați-o pe o foaie de copt ușor unsă. Cu un cuțit ascuțit, faceți tăieturi diagonale deasupra aluatului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuțitCuțit
6
Să crească până la dublu.
7
Coaceți la 400 de grade F (205 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Îndepărtați pâinile medii după 35 până la 40 de minute, pâinea mare după 40 până la 45 de minute.
9
Ungeți cu unt topit și lăsați să se răcească înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Revista