Pâine Cheddar Mic Dejun Panini

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați panini pentru micul dejun cu pâine Cheddar. Această rețetă servește 8 și costă 71 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară, vegetariană și דל פחמימות,ă are 247 calorii, 15g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați sare, piper măcinat, frișcă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma frisca, puteți urma acest fel principal cu Smoking cu căpșuni și parfum de budincă Crunch de migdale ca desert. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 23 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Miere Nuc-Crusted În Vârstă De Cheddar Panini-Ultimate Panini Presa Carte De Bucate, Cheddar BLT Panini, și Turcia-Cheddar Panini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați tigaia de pâine de 8x4 inci cu spray de gătit. Într-un castron mediu, amestecați amestecul Bisquick și 3/4 cană de brânză.
Adăugați lapte, ardei roșu și 1 din ouă; se amestecă 2 minute. Lingură în tigaie.
Coaceți 50 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește complet, cel puțin 1 oră și 30 de minute.
Într-un castron mediu, bateți restul de 6 ouă și frișca. În tigaia antiaderentă de 10 inci, topiți untul la foc mediu.
Adăugați amestecul de ouă; gatiti, amestecand ocazional, pana aproape gata.
Se presară sare și piper negru; se ia de pe foc.
Încălziți grătarul de contact închis 5 minute.
Tăiați pâinea în diagonală în felii de 8 (1/2 inch).
Așezați 1 felie de brânză pe fiecare dintre cele 4 felii de pâine; lingură ouă amestecate deasupra. Se acoperă cu o altă felie de brânză. Se acoperă cu pâinea rămasă. Pulverizați blaturile cu spray de gătit.
Așezați sandvișurile pe grătar. Închideți grătarul; gătiți 2 până la 3 minute sau până când pâinea este prăjită și brânza este topită.
Adăugați spanac la fiecare sandviș înainte de servire. Pentru a servi, tăiați fiecare sandviș în jumătate.