Pâine Challah Decadentă

Pâine Challah Decadentă
Rețeta de pâine Challah decadentă este gata în aproximativ 2 ore și 20 de minute și este cu siguranță o uimitoare vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare evreiască. O porție conține 198 calorii, 6g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Este adus la tine de Toțiretete. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Hanuka. 524 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână făină nealbită, albus de ou, miere și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Pâine Challah, Pâine Challah, și Pâine Challah.

Instrucțiuni

1
Se dizolvă mierea în apă într-un bol mare de amestecare și se amestecă drojdia. Puneți amestecul deoparte până când drojdia formează un strat cremos deasupra, aproximativ 15 minute. Se amestecă sarea, 2/3 cană de ulei de măsline și ouăle bătute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
MiereMiere
ApăApă
DrojdieDrojdie
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
2
Adăugați făina 1 cană la un moment dat până când aluatul este ușor lipicios, dar nu lipicios umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
3
Întoarceți-l pe o suprafață înmuiată și frământați până la neted și elastic, aproximativ 10 minute. Ungeți ușor un bol, așezați aluatul în bol, întoarceți aluatul de câteva ori pentru a unge suprafața, apoi lăsați să crească până se dublează într-un loc cald, fără pescaj, aproximativ 90 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Pentru a face pâinile, puneți aluatul și tăiați-l în 2 bucăți de dimensiuni egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
PunchPunch
5
Tăiați prima piesă în 4 părți egale. Puneți a doua piesă deoparte sub o cârpă pentru a preveni uscarea în timp ce împletiți prima pâine.
6
Pentru a împleti prima pâine cu 4 fire, rotiți cele 4 bucăți de aluat în frânghii subțiri pe lățimea degetului mare și aproximativ 14 centimetri lungime. Faceți vârfurile și fundul fiecărei frânghii mai subțiri decât zona de mijloc. Prindeți vârfurile celor 4 frânghii împreună și ventilați cele 4 frânghii, astfel încât să nu se atingă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
7
Pentru a face o împletitură" sub 2, peste 1", luați cea mai stângă frânghie și mutați-o spre dreapta pentru a traversa sub următoarele 2 frânghii, apoi mutați-o la stânga pentru a traversa înapoi peste șuviță imediat spre stânga. Luați firul din extrema dreaptă și mutați-l spre stânga și traversați-l sub cele două fire spre stânga (acestea sunt deja traversate de panglica anterioară); apoi mutați-l spre dreapta pentru a trece înapoi peste fir imediat spre dreapta. Repetați până când cele 4 fire sunt împletite împreună până la capăt și strângeți capetele strâns împreună. Repetați pașii pentru a împleti a doua pâine și lăsați pâinile împletite să crească timp de 1 oră.
8
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C) și tapetați foile de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
9
Faceți o glazură amestecând împreună laptele, 2 linguri de ulei de măsline, albusul de ou și zahărul într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
ZahărZahăr
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
10
Ungeți pâinile împletite cu glazura, pentru a face o crustă strălucitoare și coaceți pâinile pe foile de copt pregătite în cuptorul preîncălzit până când sunt maro auriu deschis, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții16
Scor De Sănătate4
Revista