Pulpă de Miel prăjită

Pulpă de Miel prăjită
Ai nevoie de un fel principal fără gluten și fără lactate ? Pulpa de miel prăjită ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 338 de calorii , 44 g de proteine și 13 g de grăsime fiecare. Pentru 4,16 USD per porție , această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 32 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 35 de minute . Un amestec de piper, ulei de măsline, sherry și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 97% , ceea ce este grozav. Pulpa de miel prăjită , Pulpa de miel prăjită și Pulpa de miel prăjită sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Asezati mielul pe o tava acoperita cu folie. Într-un castron, combinați 2 linguri de muștar de Dijon, vin alb, usturoi, sare, piper negru și frunze de cimbru. Amestecați pentru a omogeniza și frecați peste tot mielul. Acoperiți și puneți-l la frigider pentru a marina câteva ore sau peste noapte, răsturnând din când în când mielul și acoperindu-l cu marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel, Cu OsPulpă De Miel, Cu Os
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii).1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii).
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Scoateți mielul din marinadă și asezonați pe toate părțile cu sare, piper și ulei de măsline. Rezervați marinada rămasă pentru o utilizare ulterioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
(tub Mare)(tub Mare)
5
Într-o tavă prevăzută cu un grătar așezați mielul, cu partea grasă în sus, pe grătar și puneți-l în centrul cuptorului. . Având piciorul ridicat de pe fundul tigaii, va permite o prăjire mai uniformă. La 425 de grade F, friptura ar trebui să înceapă să se rumenească destul de repede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
După 25 până la 30 de minute, coborâți temperatura cuptorului la 350 de grade F. De obicei număr între 12 și 14 minute pe kilogram de carne (inclusiv greutatea osului) pentru o friptură. Când căldura cuptorului este scăzută, numărați aproximativ 30 până la 40 de minute și apoi verificați temperatura interioară a celei mai groase părți a fripturii cu un termometru cu citire instantanee. Gătiți-l la aproximativ 130 de grade F. Carnea, odată ce se „odihează”, va fi un mediu rară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepți Mărunțiți2 Cepți Mărunțiți
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Scoateți friptura și întoarceți-o cu partea grasă în jos pe o suprafață plană pentru a se odihni. Odihnirea mielului pe partea opusă va ajuta la redistribuirea sucurilor. Notă: Păstrați picăturile din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Puneți tigaia pe aragaz la foc mediu mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)
9
Adăugați marinata rezervată, sherry uscat și 1 lingură muștar de Dijon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel, Cu OsPulpă De Miel, Cu Os
Sherry UscatSherry Uscat
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
10
Se amestecă împreună și se fierbe până se densează.
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
11
Transferați sosul într-un sos și serviți cu carne de miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Echipamente pe care le vei folosi
Gravy BoatGravy Boat
12
Tăiați mielul (contra bob) și serviți în stil familie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere Asiatice, Fiecare, SpălatePere Asiatice, Fiecare, Spălate
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 35 m.
Porții8
Scor De Sănătate43
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista