Pulpă de Miel prăjită
Ai nevoie de un fel principal fără gluten și fără lactate ? Pulpa de miel prăjită ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 338 de calorii , 44 g de proteine și 13 g de grăsime fiecare. Pentru 4,16 USD per porție , această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 32 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 35 de minute . Un amestec de piper, ulei de măsline, sherry și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 97% , ceea ce este grozav. Pulpa de miel prăjită , Pulpa de miel prăjită și Pulpa de miel prăjită sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Asezati mielul pe o tava acoperita cu folie. Într-un castron, combinați 2 linguri de muștar de Dijon, vin alb, usturoi, sare, piper negru și frunze de cimbru. Amestecați pentru a omogeniza și frecați peste tot mielul. Acoperiți și puneți-l la frigider pentru a marina câteva ore sau peste noapte, răsturnând din când în când mielul și acoperindu-l cu marinada.
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade F.
Scoateți mielul din marinadă și asezonați pe toate părțile cu sare, piper și ulei de măsline. Rezervați marinada rămasă pentru o utilizare ulterioară.
Într-o tavă prevăzută cu un grătar așezați mielul, cu partea grasă în sus, pe grătar și puneți-l în centrul cuptorului. . Având piciorul ridicat de pe fundul tigaii, va permite o prăjire mai uniformă. La 425 de grade F, friptura ar trebui să înceapă să se rumenească destul de repede.
După 25 până la 30 de minute, coborâți temperatura cuptorului la 350 de grade F. De obicei număr între 12 și 14 minute pe kilogram de carne (inclusiv greutatea osului) pentru o friptură. Când căldura cuptorului este scăzută, numărați aproximativ 30 până la 40 de minute și apoi verificați temperatura interioară a celei mai groase părți a fripturii cu un termometru cu citire instantanee. Gătiți-l la aproximativ 130 de grade F. Carnea, odată ce se „odihează”, va fi un mediu rară.
Scoateți friptura și întoarceți-o cu partea grasă în jos pe o suprafață plană pentru a se odihni. Odihnirea mielului pe partea opusă va ajuta la redistribuirea sucurilor. Notă: Păstrați picăturile din tigaie.
Puneți tigaia pe aragaz la foc mediu mic.
Adăugați marinata rezervată, sherry uscat și 1 lingură muștar de Dijon.
Se amestecă împreună și se fierbe până se densează.
Transferați sosul într-un sos și serviți cu carne de miel.
Tăiați mielul (contra bob) și serviți în stil familie.