Pulpe de pui înăbușite la cuptor cu măsline de fenicul și Castelvetrano

Coapsele de pui fiert la cuptor cu fenicul și măsline Castelvetrano ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 302 calorii, 32g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.24 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți ardei chile de arbol, măsline castelvetrano, semințe de fenicul și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi coaja de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 35 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 59%. Încercați Coapse de pui fierte cu măsline și lămâie, Coapse de pui fierte cu măsline și busuioc, și Coapse de pui fierte cu Broccoli și măsline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare, grea din fontă sau cuptor olandez la foc mediu-mare. Condimentează coapsele de pui cu sare și piper negru. Pui maro în ulei fierbinte, aproximativ 5 minute pe fiecare parte. Carnea va fi în continuare roz în interior.
Transferați puiul într-un castron, lăsând picături în tigaie.
Reduceți căldura la mediu; gătiți fenicul, ceapa și semințele de fenicul în uleiul fierbinte, amestecând ocazional, până când ceapa și feniculul încep să se caramelizeze, aproximativ 10 minute. Amestecați usturoiul, cimbrul și ardeiul chile de arbol în amestecul de fenicul. Gatiti pana cand usturoiul este parfumat, inca 1 minut. Amestecați vinul alb în amestecul de fenicul, răzuind și dizolvând orice bucăți de mâncare rumenite pe fundul tigaiei.
Se toarnă roșiile cu piure în tigaie și se aduce la fierbere. Rupeți roșiile în bucăți mari cu o lingură de lemn; reglați sarea și piperul.
Adăugați coapsele de pui, orice picături acumulate din pui și măsline în tigaie și amestecați pentru a combina.
Coaceți neacoperit în cuptorul preîncălzit până când coapsele de pui nu mai sunt roz în interior, aproximativ 45 de minute.
Lăsați să se răcească cu 5 până la 10 minute înainte de servire.
Se presară cu verdeață de fenicul, pătrunjel cu frunze plate și coajă de lămâie.