Pulpe de pui înflăcărate cu orez persan

Pulpe de pui înflăcărate cu orez persan
Fiery pulpe de pui cu orez persan este un fără gluten felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 38g de grăsime, și un total de 592 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,38 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de apă, unt, sambal oelek și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Bol de tăiței Thailandezi înflăcărați cu coapse crocante de pui, Pui Persan Umplut Cu Orez, și Pui prăjit persan cu orez uscat de cireș-șofran pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți 5 căni de apă la fiert în cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați orez; se fierbe 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
3
Scurgere. Clătiți orezul; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
4
Încălziți o tigaie cu fund mediu, greu, la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați 1 1/2 lingurițe de ulei în tigaie; se învârte pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați ceapa și gătiți 5 minute. Se amestecă 1 linguriță de chimen, 3/4 linguriță de sare și turmeric; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TurmericTurmeric
ChimenChimen
CeapăCeapă
SareSare
7
Combinați orezul, amestecul de ceapă și iaurtul într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
IaurtIaurt
CeapăCeapă
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Întoarceți tigaia la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați unt și 1 lingură de ulei în tigaie; se învârte până se topește untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Adăugați amestecul de orez în tigaie, ambalând ușor orezul în jos. Reduceți căldura la mediu-scăzut. Înfășurați un prosop curat și uscat în jurul capacului, legându-l de mâner; așezați capacul pregătit pe tigaie. Gatiti orezul, acoperit, la foc mediu-mic 10 minute (nu amestecati si nu descoperiti). Reduceți temperatura la scăzut; gătiți încă 20 de minute sau până când orezul este fraged deasupra și se formează o crustă aurie pe fund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
OrezOrez
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
TigaieTigaie
11
Slăbiți crusta de orez cu o spatulă de cauciuc în jurul marginilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
12
Așezați o farfurie deasupra tigaiei și inversați orezul pe farfurie, cu partea rumenită în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
13
În timp ce orezul gătește, preîncălziți broilerul la mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
14
Combinați restul de 1 lingură de ulei, restul de 1/2 linguriță de chimen, sambal oelek, usturoi și coriandru într-un castron mic, amestecând bine. Răzuiește pasta de condimente într-o pungă de plastic cu fermoar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De CondimentePastă De Condimente
CoriandruCoriandru
UsturoiUsturoi
ChimenChimen
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
BolBol
15
Adăugați pui în pungă;sigiliu. Aruncă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
16
Lăsați să stea 20 de minute.
17
Scoateți puiul din pungă; aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Pui întregPui întreg
18
Presărați puiul uniform cu restul de 1/4 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
SareSare
19
Așezați puiul, cu pielea în sus, pe o tigaie de carne căptușită cu folie acoperită cu spray de gătit. Se fierbe 8 minute sau până se rumenesc. Întoarceți puiul; se fierbe încă 4 minute sau până se termină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
20
Se servește cu orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista