Pulpe de pui înflăcărate cu orez persan
Fiery pulpe de pui cu orez persan este un fără gluten felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 38g de grăsime, și un total de 592 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,38 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de apă, unt, sambal oelek și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Bol de tăiței Thailandezi înflăcărați cu coapse crocante de pui, Pui Persan Umplut Cu Orez, și Pui prăjit persan cu orez uscat de cireș-șofran pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți 5 căni de apă la fiert în cratiță medie.
Adăugați orez; se fierbe 10 minute.
Scurgere. Clătiți orezul; scurgere.
Încălziți o tigaie cu fund mediu, greu, la foc mediu.
Adăugați 1 1/2 lingurițe de ulei în tigaie; se învârte pentru a acoperi.
Adăugați ceapa și gătiți 5 minute. Se amestecă 1 linguriță de chimen, 3/4 linguriță de sare și turmeric; gatiti 1 minut.
Combinați orezul, amestecul de ceapă și iaurtul într-un castron.
Întoarceți tigaia la foc mediu-mare.
Adăugați unt și 1 lingură de ulei în tigaie; se învârte până se topește untul.
Adăugați amestecul de orez în tigaie, ambalând ușor orezul în jos. Reduceți căldura la mediu-scăzut. Înfășurați un prosop curat și uscat în jurul capacului, legându-l de mâner; așezați capacul pregătit pe tigaie. Gatiti orezul, acoperit, la foc mediu-mic 10 minute (nu amestecati si nu descoperiti). Reduceți temperatura la scăzut; gătiți încă 20 de minute sau până când orezul este fraged deasupra și se formează o crustă aurie pe fund.
Slăbiți crusta de orez cu o spatulă de cauciuc în jurul marginilor.
Așezați o farfurie deasupra tigaiei și inversați orezul pe farfurie, cu partea rumenită în sus.
În timp ce orezul gătește, preîncălziți broilerul la mare.
Combinați restul de 1 lingură de ulei, restul de 1/2 linguriță de chimen, sambal oelek, usturoi și coriandru într-un castron mic, amestecând bine. Răzuiește pasta de condimente într-o pungă de plastic cu fermoar.
Adăugați pui în pungă;sigiliu. Aruncă pentru a acoperi.
Lăsați să stea 20 de minute.
Scoateți puiul din pungă; aruncați marinada.
Presărați puiul uniform cu restul de 1/4 linguriță de sare.
Așezați puiul, cu pielea în sus, pe o tigaie de carne căptușită cu folie acoperită cu spray de gătit. Se fierbe 8 minute sau până se rumenesc. Întoarceți puiul; se fierbe încă 4 minute sau până se termină.