Pulpe de pui la grătar cu portocală și rozmarin

Picioarele de pui la grătar cu portocale și rozmarin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 447 calorii, 25g de proteine, și 32g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Dacă aveți portocale de buric, ulei de măsline, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până portocale buric ai putea urma acest curs principal cu Portocale De Șerbet Cu Vârf De Bezea ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Orange Dijon pui la gratar (cu rozmarin), Pulpe de pui cu miere și rozmarin, și Chipotle-Pulpe De Pui Portocalii.
Instrucțiuni
Radeți 1/2 linguriță de coajă din 1 portocală într-un bol mare de amestecare. Strângeți în 1/3 cană de suc de portocale. Se amestecă sucul de lămâie, 3/4 linguriță sare, 1/2 linguriță piper, usturoiul, rozmarinul și 1/4 cană de ulei. Rezervați 1/4 cană din pansament.
Adăugați puiul în castron, acoperiți și dați-l la frigider timp de 30 de minute.
Încălziți grătarul la mediu.
Așezați puiul, cu pielea în sus, la foc indirect și gătiți, acoperit, timp de 35 de minute. Întoarceți puiul și gătiți, neacoperit, la foc direct, până când este fiert, aproximativ 10 minute. Între timp, periați ceapa cu uleiul rămas și condimentați cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Grătiți până se înmoaie, 8 minute. Cojiți portocala rămasă și feliați-o în runde groase de 1/4 inch.
Combinați-le cu ceapa, salata verde și pansamentul rezervat într-un castron.
Transferați pe plăci individuale.